CONȘTIINȚA și ONORUL ÎN AFACERI

Mulți oameni întâlnesc această întrebare mai devreme sau mai târziu. Iar oamenii de afaceri se confruntă cu acest lucru chiar și în faza de creare a companiilor și atunci când iau decizii cu privire la modul în care afacerile lor vor continua să existe în această societate.
 
💲💲💲 Desigur, în orice dicționar sau manual se scrie că scopul oricărei afaceri este să obțină profit. Dar cum obținem profit?! Aceasta este întrebarea principală.
 
Deoarece profitul este diferența dintre venituri și cheltuieli. Cineva mărește profiturile evitând sau ascunzând taxele. Cineva încearcă să reducă costurile, neplătind salariile la timp. Cineva încearcă să economisească pe sine, doar pentru a obține un profit mare. De exemplu, cunosc un om de afaceri care a luat acasă produse alimentare expirate pentru familia sa. Există o mulțime de astfel de moduri. Cu cât un om de afaceri și echipa sa sunt mai bine instruiți, cu atât găsesc mai sofisticate modalități de a crește profiturile. Cel mai adesea, acestea sunt modalități de a crește veniturile fără a crește cheltuielile. Sau reducerea costurilor fără a vă diminua veniturile.
 
💥 Dragi colegi proprietari de afaceri! Pe noi se bazează economia țărilor noastre și, dacă uitați sau nu doriți să vă amintiți acest lucru, atunci acest lucru va duce la consecințe nefaste. Dar sunteți puternici și foarte capabili. Fiecare dintre voi este 💥 EROU 💥. Nici nu poți să-ți dai seama ce înseamnă să conduci o afacere în lume, unde cel puțin 20% dintre oameni sunt necinstiți și încearcă în diferite moduri să scoată din tine resursele câștigate din greu. Sunt sigur că fiecare dintre voi a întâlnit aceste metode de „luare onestă de bani”. De exemplu, unele guverne colectează împrumuturi deoarece nu știu cum să gestioneze economia țării și apoi să crească impozitele, deoarece împrumuturile trebuie rambursate. Alte guverne încearcă să închidă ochii asupra schemelor de corupție din organismele de stat. Unii dintre ei îi pedepsesc (amendează) pe toți oamenii de afaceri pentru a obține bani de undeva la bugetul țării. Etc. Există o mulțime de astfel de metode.
 
✔ În acest articol, nu urmăresc obiectivul de “albire” sau de blamare a nimănui. Nu. Fiecare dintre noi poate face greșeli. Întâmplător sau intenționat, le facem cu toții. Doar că există oameni care își asumă responsabilitatea pentru greșelile lor și există oameni care încearcă să se justifice pentru a-și minimiza cumva greșeala. Orice scuză este în esență o recunoaștere a unei greșeli. Există, de asemenea, oameni speciali care, cu ajutorul unor critici nefondate, încearcă să se justifice. Este ca un soț care își înșală soția și încearcă să micșoreze demnitatea soției sale pentru a-și coborî cumva soția la nivelul său.
 
🖐️ Când observ critici pretențioase, în cazul în care un om de afaceri critică guvernul sau se întâmplă ca acesta să critice oamenii de afaceri, acesta este un indicator că cel care critică fără dovezi concrete a făcut ceva greșit împotriva obiectului criticii.
 
Știți ce se întâmplă mai departe cu un om de afaceri vinovat sau cu un guvern vinovat, care sunt de la natură buni? La sfârșit, există întotdeauna ABANDON.
🏃
 
Afacerile fug de guvern, deoarece nu se mai pot abține să nu facă rău guvernului. Am auzit de la unii oameni de afaceri următoarele fraze – „La noi, o afacere nu poate exista dacă toate impozitele sunt plătite cinstit” sau „Nu există nicio afacere în care există dublă contabilitate” și așa mai departe. Nu vreau să spun că doar oamenii de afaceri fac greșeli. Dacă ne uităm la trecutul istoric, vom găsi multe exemple de guverne care au fugit de poporul său, pentru că au înțeles că erau mai mult o povară pentru popor decât un ajutor. Unul dintre cele mai clare exemple este sinuciderea lui Hitler. Sinuciderea este, de asemenea, un abandor. Un alt exemplu mai recent este fuga lui Mihail Gorbaciov, care a reușit să aducă un popor în stare prostă și apoi a fugit, dându-și seama că nu a fost capabil să remedieze situația. 🏃
 
De fapt, responsabilitatea este o calitate a celor puternici și capabili. Nu toată lumea este capabilă să-și asume responsabilitatea pentru faptele lor rele. La urma urmei, este întotdeauna mai ușor să te justifici, să dai vina pe altcineva sau să fugi.
 
💪💪💪 Următoarele informații sunt destinate numai oamenilor de afaceri puternici și membrilor capabili ai guvernului. 💪💪💪
 
❓ Cum să faci față greșelilor făcute anterior?
 
❓ De unde pot obține instrumentele care să ajute la corectarea spiralei descendente a deteriorării vieții și a afacerilor?
 
❓ Unde este soluția care va duce la îmbunătățiri și la rezultate ridicate?
 
❓ Cum să recâștigi plăcerea din activitatea ta și să scapi de frici?
 
🎯🎯🎯 Există o soluție pentru asta! Înscrieți-vă pentru testare individuală și confidențială și obțineți o soluție acestei probleme.
 
Înregistrarea pentru testare se efectuează prin telefon 📲 +373 79411313 (Viber, WhatsApp, Telegramm) 📲
5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments