ADEVĂR INCOMOD DESPRE ÎNVĂȚARE

❓ De ce persoanele cu diplome și certificate nu știu cum să-și folosească studiile în viață,

❓Cum să înțelegem ce instruire va ajuta și care va deveni un bagaj de informații care împiedică mai degrabă decât ajută,

❓ De ce memorarea informațiilor nu înseamnă să înveți să folosești sau să aplici,

❓ Care este tehnologia de învățare care funcționează, care vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din învățare.

🧑‍🎓 Mulți dintre noi au studiat în școli, gimnazii, licee, universități. Când pleci să înveți într-o instituție de învățământ, o mare parte din oameni cred că studierea la acest institut sau colegiu le va oferi posibilitatea de a obține un loc de muncă bine plătit. Cu regret, vreau să observ că adevărul amar al vieții spune că nu este așa. Într-o țară în care cele mai solicitate profesii sunt jurist și economistul, economia și dreptul trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Dar nu este cazul. De ce? Ce se întâmplă?

❓ De ce suntem invitați la universități și, după finalizarea instruirii, angajatorii nici măcar nu se uită la diplomele și certificatele noastre?

❓ De ce anunțurile de posturi de muncă indică faptul că au nevoie de studii superioare și, atunci când intervievează un director, candidatul este întrebat mai multe despre experiență și abilități și nu despre educație?

❓Unde să obținem experiență dacă la universitate ne-am ros pantalonii și fustele timp de 4 sau 5 ani, ascultând informații de la profesori teoretici care nu au lucrat o zi în zona predată?

❓ De ce cei care nu au prezentat niciodată raportul anual al vreunei organizații predau contabilitatea la academiile economice?

Nu vom transforma acest articol într-o acuzație împotriva profesorilor, studenților sau oamenilor de afaceri.

🎯 Principalul lucru pe care trebuie să-l învățăm este să ÎNVAȚAM CUM SĂ ÎNVEȚI. 🎯

Majoritatea instituțiilor de învățământ cunoscute nu au tehnologie de învățare. Educatorii nu sunt învățați cum să învețe studenți sau elevi, astfel încât ulterior acești elevi să poată folosi ceea ce sunt învățați. Drept urmare, elevii și studenții nu știu cum să învețe, astfel încât ulterior vor deveni absolvenți fără valoare pe care angajatorii nu vor să-i angajeze. Este necesară îmbunătățirea calității educației, și nu a numărului de absolvenți.

🎯 Calitatea cunoștințelor este determinată de capacitatea elevilor de a folosi aceste cunoștințe în viață.

Ca urmare, suferă întreprinderile, companiile, afacerile și, bineînțeles, agențiile guvernamentale care primesc astfel de angajați în organizațiile lor. Ce reduce în continuare capacitatea țării de a produce bunuri și servicii. Și buni economiști știu că ratele de schimb valutar încep să crească atunci când o țară produce mai puțin. Și din această cauză, moneda națională își pierde valoarea.

Deși această problemă este mai globală, oamenii de afaceri și liderii organizațiilor suferă de ea în primul rând. De aceea încearcă să o remedieze singuri sau cu ajutorul altor specialiști. De exemplu, unul dintre lideri a observat că nivelul de calitate a educației subordonaților săi nu este foarte ridicat. El invită specialiști 👩‍🏫: profesori, formatori de afaceri sau consultanți. Acești experți cred că, pentru a învăța ceva, trebuie doar să le VORBEȘTI. Ei organizează seminare sau instruiri pentru 1-2 zile.

După o astfel de instruire, liderul nostru consideră că angajații săi ar trebui să înțeleagă ceva mai bun și să dea mai multe rezultate. Dar acest lucru nu se întâmplă. Oamenii de afaceri invită alți specialiști sau angajează un specialist în pregătirea și dezvoltarea personalului. Din nou, nu există creștere sau această creștere nu este controlată. După mai multe încercări, omul de afaceri renunță și el are formată o părere că instruirea nu dă rezultate.

Și acum un specialist care știe să aplice corect tehnologia învațării, de la care omul de afaceri poate obține rezultate ridicate, apelează la el. Dar omul de afaceri  renunțată din cauza mai multor experiențe nereușite anterior și din această cauză nu mai este gata să accepte nicio educație.

👉 Vă întrebați cum să alegeți un antrenor de vânzări pentru dvs. sau angajații dvs.? Vezi AICI 

🔗 Ați observat lanțul, cum lipsa unei tehnologii de învățare duce întreprinderi întregi, organizații și țări la ruinare și declin?

Apropo, o astfel de tehnologie de învățare există și o puteți învăța la noi.

Cu ajutorul tehnologiei de învățare, contribuim la o schimbare a calității educației. Îți îmbunătățește calitatea vieții, copiilor tăi, colegilor tăi, persoanelor dragi sau prietenilor. Ceea ce va afecta pozitiv la rezultatele întregii noastre țări. Vrem ca fiecare dintre noi să devină un mare profesionist în domeniul lor și, pentru aceasta, vă invităm să studiați și să învățați cum să utilizați tehnologia învațării.

Invităm pe oricine să studieze tehnologia învațării.

Desigur, în primul rând, ne așteptăm la 👩‍🏫 profesori și specialiști din domeniul educației 🧑‍🏫. Și, desigur, vom accepta cu plăcere elevii și studenții care doresc să învețe mai repede și mai eficient. 🧑‍🎓🥇

📲 Aflați mai multe detalii despre asta! 📲 SUNĂ 📲 +373 79411313 (WhatsApp, Viber, Telegram)

 

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments