DESPRE COMPANIA MAESTRU ÎN VÎNZĂRI

Compania „MAESTRU ÎN VÎNZĂRI” oferă cursuri practice de studiere a vânzărilor, care sunt de ajutor vânzătorilormanagerilor și conducătorilor secției de vînzări, de asemenea noi oferim servicii de evaluarea personalului. La noi veți învăța Dvs. sau colaboratorii Dvs., ceea ce este important în vânzări și tehnicile de vânzare, mărind, astfel, venitul Dvs. și venitul organizației Dvs.  MAESTRU ÎN VÂNZĂRI este unica școală de vânzări din Republica Moldova, în care orele practice reale ocupă partea cea mai mare a trainingului. O trăsătură distinctivă a abordării materialelor de prezentare – eliminăm motivul din cauza căruia oamenii nu însușesc materialul, fie participarea la curs, studierea instrucțiunilor de către colaboratori sau învățarea copiilor la școală. Și cel mai important, eliminarea acestor motive din vânzări duce la creșterea volumului vânzărilor și reduce numărul de greșeli ale personalului în activitatea sa.
Scopul nostru: Să aducem cultura vânzărilor în cea mai bună condiție, atât în Moldova cât și peste hotarele ei, întorcând, astfel, vânzătorilor și conducătorilor bucuria și plăcerea de a lucra.
Intenția companiei: să introducem inteligența, bunul simț și instrumentele eficiente în domeniul vânzărilor, pentru a atinge obiectivele companiei și astfel, să contribuim demn la prosperitatea și înflorirea întregii țări.
Produsul final valoros al companiei: Servicii de instruire a personalului secției de vânzări, care sporesc profitul, răspândesc inteligență, liniște și bucurie în mediul ce îi înconjoară și de asemenea oferă produsul final valoros clienților noștri, contribuind astfel la dezvoltarea țării.
POSTURI VACANTE în compania „MAESTRU ÎN VÂNZĂRI”:

 

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ” target=”_blank” style=”margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 13px; vertical-align: baseline; background: transparent; color: rgb(185, 138, 49); text-decoration: none;”>Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ” style=”margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 13px; vertical-align: baseline; background: transparent; float: right; opacity: 1; visibility: visible;”>

Trainerul și consultantul nostru în vânzări:
Veaceslav Bogdanov s-a născut la 5 noiembrie 1973 în Republica Moldova. Posedă foarte bine limbile rusă și română. Activează atât în calitate de vânzător cât și trainer în vânzări. Directorul companiei MAESTRU ÎN VÂNZĂRI (Denumirea juridică „Maestru în vânzări” S.R.L.). Se ocupă de vânzări din anul 1992. Autorul cărții practice pentru vânzători „Agenda unui vânzător de succes, sau motivarea vânzărilor„. A vândut în sfere ca: încălțăminte si îmbrăcăminte, restaurante, internet, vânzări telefonice, afaceri de ferestre și multe altele.A efectuat vânzări în anii 90 și la momentul actual. A ridicat volumul său de vînzări cu 1400%.
În ultimii ani, Veaceslav Bogdanov oferă consultații și antrenează manageri în vânzări ai diverselor companii naționale și internaționale.
Printre clienții pe care Veaceslav Bogdanov i-a ajutat se numără companiile: PORSCHE CENTER MOLDOVA, „MOLDTELECOMCONSTRUCT RESURSrețeaua de restaurante „ANDY’S PIZZA” și „LA PLĂCINTEgrupul de companii „LIDERcompania „EXTERIORrețea de bezinării „VENTOrețea de magazine „ZOLUȘCA,  Organizația Internațională a Tinerilor Oameni de Afaceri „JCI”, în jur de 300 de organizații guvernamentale și multe alte organizații. Primind consilieri individuale în domeniul gestionării vânzărilor de la Veaceslav Bogdanov, mulți conducători au reușit să conducă mai eficient și cu succes departamentul său de vânzări, care în continuare a dus la sporirea profitului întregii companii.
Absolvenții instruirei de vînzări în compania „Maestru în vînzări” au ridicat volumul său de vînzări de la 20% pînă la 500%.
Veaceslav Bogdanov posedă studii academice în domeniul tehnologiei de învățare, fapt care îi ajută pe studenții săi la dezvoltarea capacității de înțelegere și a capacității de aplicare, în viitor, a datelor învățate. Un număr mare de absolvenți ai cursurilor „MAESTRU ÎN VÂNZĂRI” își expun părerea cu admirație că informația transmisă este foarte clară și accesibilă pentru toți ascultătorii de orice nivel de educație.
Veaceslav Bogdanov a învățat despre vânzări în companii de consultanță foarte mari și renumite. A studiat toate etapele de instruire pentru profesia trainer în vânzări. Poate să identifice obstacolele ce împiedică obținerea unor rezultate de vânzare ridicate și este capabil să ofere soluții rezonabile pentru depășirea acestor obstacole.
De asemenea, Veaceslav Bogdanov este specialist profesional în selecționarea personalului care va aduce profit și de aceea reușește foarte bine să găsească personalul productiv pentru secția Dvs. de vânzări.
Cel mai important este că Veaceslav Bogdanov continuă să învețe până în prezent, perfecționându-se pe sine și îmbunătățind mediul său înconjurător.

 

Senatskaia Natalia – consultant licențiat în afaceri la nivel internaționalNatalia-Senatskaia
În Republica Moldova, există doar cîțiva specialiști ce combină activitatea de consulting cu desfășurarea cu succes a afacerii personale. Natalia Senatskaia este una dintre aceștia. Dumneaei este co-fondator al companiei MEGASPORT – lider pe piața produselor destinate pentru sport și agrement, fondator al Academiei Succesului – centru de limbă engleză vorbită și companie de consulting. Particularitatea de bază a seminarelor și consultărilor petrecute de dna Natalia Senatskaia o constituie faptul că toate teoriile, tehnologiile și modurile de desfășurare a afacerilor pe care dumneaei le împărtășește publicului, sunt personal verificate în practică.
Natalia a făcut primii pași în domeniul de afaceri în anul 1997. Împreună cu soțul, au deschis un magazin de vînzare a produselor pentru sport și agrement. Cîțiva ani mai tîrziu, acesta a devenit o companie mare cu vînzări angro ce deținea propria rețea de vînzări cu amănuntul și care asigura cu bunuri toate rețelele comerciale mari din oraș. În 2005, a realizat că cunoștințele academice dobîndite în cadrul Facultății de Economie a Universității pe care a absolvit-o nu sunt suficiente pentru a crea o afacere serioasă. A studiat tehnicile de management aplicate în Danemarca, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii. A verificat gradul de utilitate al teoriilor occidentale pentru realitatea rusească în cadrul companiei sale, dînd la o parte ceea ce era de prisos și lăsînd ceea ce funcționa în mod real și eficient.
Timpul liber, dînsa, îl dedică familiei și autoperfecționării: studiază filosofiapractică sportuldesfășoară seminare pentru elevi și studenți pe tematica descoperirii talentelor și a abilităților.
Din propria inițiativă contribuie la proiectele sociale, cum sunt Narconon, Comisia Civică pentru Drepturile Omului, Fondul Internațional „Calea spre fericire”, este directorul centrului ”Învățămîntul aplicat” din Republica Moldova. Participanții la seminare și traininguri remarcă arta oratorică excelentă a dnei Natalia Senatskaia, energetica înaltă, comunicarea deschisă și cunoașterea excelentă din interior a tuturor proceselor de afaceri.
Alătură-te de noi!