BENEFICIILE INSTRUIRII ÎN COMPANIA MAESTRU ÎN VÂNZĂRI

Uneori observăm anumite îndoieli printre cei care apelează la noi pentru ajutor.  

Aveți dubii în privința faptului că cursurile noastre pot fi utile pentru vânzători. Cel mai des aceastea apar atunci când deja ați învățat și ați plătit pentru cursurile Dvs. sau pentru angajații Dvs. în alte instituții de învățământ: Anume, din cauza că Dvs. sau managerii de vânzări ai Dvs. nu au obținut rezultatele dorite, apar îndoieli cu privire la eficacitatea educației în țara noastră. Fiți atenți să nu cădeți pradă trucurilor cu prețuri mici sau statutul înalt al instituției.
Despre cum să alegeți corect cursurile de formare am scris în articolul anterior, dar la cele mai frecvente întrebări și obiecții vom răspunde în continuare.
Să amânăm cursurile de instruire pentru perioada pasivă a vânzărilor
O părere foarte răspândită a directorilor. Dacă în domeniul vânzărilor există o perioadă semnificativă  în care nu sunt vânzări, atunci trebuie de pregătit mai devreme de aceasta.  Printre companiile, care au fost instruite la noi, vânzările din perioada pasivă ating nivelul vânzărilor din perioada activă. De exemplu: În lunile ianuarie-februarie 2015, angajații magazinului de materiale de construcție “Casa Europeana” (Candidus SRL) au urmat cursurile de instruire la noi. Este bine cunoscut faptul că după sărbătorile de anul nou nivelul vânzărilor nu este prea înalt. Noi am obținut rezultate contrare. La sfârșitul lunii februarie 2015, șeful acestui magazin de construcție ne-a informat că vânzările din magazinul lor au crescut cu 64%, comparativ cu aceeași perioadă din 2014. Acum imaginați-vă situația în care acești angajați ar fi urmat cursurile de instruire asupra vânzărilorînainte de perioada pasivă, atunci pentru ei această perioadă ar fi trecut fără a se observa scăderea nivelului de vânzăriSunați-ne acum și să comandați un training corporativ pentru personalul dumneavoastră: +373 79411313.
Noi deja am fost instruiți în alte instituții educaționale și nu am obținut nici o creștere a vânzărilor
Noi vă înțelegem și suntem de acord cu Dvs. că nu toate cursurile de instruire aduc rezultatele dorite. Cum să alegeți corect cursurile de vânzări este explicat în articolul „CUM SĂ ECONOMISIȚI LA TRAININGURILE DE VÂNZĂRI”. Noi vă recomandăm să verificați toate datele. În biroul nostru, veți găsi toate istoriile de succes publicate pe site-ul nostru. În aceste istorii de succes s-au păstrat numerele de telefon ale tuturor celor care le-au scris. Pe site-ul nostru sunt postate mulțumirile și recomandările scrise chiar de conducătorii noștri. Vă recomandăm să verificați rezultatele obținute de clienții noștri, discutând despre aceasta cu șefii acestor companii. Comandați cursuri de instruire la compania MAESTRU ÎN VÂNZĂRI, doar dacă v-ați convins de fiabilitatea datelor pe care le-ați verificat. În acest caz funcționează expresia „Ai încredere, dar verifică”. Conform datelor verificate de noi, am realizat o creștere a vânzărilor la clienții noștri, de la 64% până la 110%, în comparație cu aceeași perioada de timp anterioară. Aveți nevoie de o creștere a vânzărilor de la 64%? Sunați-ne acum: +373 79411313.
Noi vom achita pentru instruirea managerilor de vânzări, după care ei se vor concedia
O idee interesantă și într-adevăr se poate întâmpla așa ceva. Ne veți pune întrebarea: „Cum să evităm această situație?”. Totul este foarte simplu. Încheiați un acord între compania Dvs. și angajații pe care intenționați să-i instruiți. Menționați în acest acord faptul că în caz de concediere în decursul unei anumite perioade, angajatul respectiv se obligă să plătească cheltuielile companiei pentru instruirea sa. Frica că veți pierde banii va dispărea. Recomandare: Instruiți cei mai buni vânzători, și atunci ei vor aduce mai mult profit, căci pentru venitul companiei răspund anume ei. Mai multe recomandări cu privire la vânzări găsiți pe site-ul nostru www.MasterProdaj.md
Pentru noi e foarte scump
Noi, în mod constant, ne mândrim, că apare o asemenea părere. Cât ați plăti pentru un vânzător exemplar, care aduce o mulțime de bani companiei dumneavoastră și are grijă de reducerea cheltuielilor? Acesta este un angajat foarte valoros. Anume aceasta noi antrenăm și dezvoltăm la studenții noștri. Apropo, în 2013, am realizat cursuri corporative de formare pentru personalul din secția vânzări al companiei „Construct Resurs”. Această companie vinde pardoseli de înaltă tehnologie. Și iată că atunci când am ajuns la a 10-a oră de pregătire practică, la noi s-a adresat șeful acestei companii și ne-a anunțat că banii investiți în cursurile corporative s-au întors datorită creșterii vânzărilor companiei. Cel mai interesant este că noi după aceasta încă am continuat instruirea. Adică, banii implimentați în cursurile de vânzări au fost întorși încă în timpul instruirii, iar vânzările continuă să crească până acum. Descrierea cursurilor corporative o găsiți aici.
Pe noi ne învață distributorii-producători, de ce să plătim pentru ceea ce primim gratis?”
Este o abordare corectă a distributorilor-producători asupra vânzărilor. Am observat că deseori această instruire este deja inclusă în prețul mărfii pe care o cumpărați de la ei. De fapt ei vă învață aspectele tehnologice, cunoașterea avantajelor și calitățile mărfii. Acestea sunt cunoștințe foarte importante, dar cel mai interesant este că distributorii foarte rar vă învață și nici nu antrenează în practică comunicarea corectă, capacitatea de a se înțelege cu clientul și nici calitatea umană de a observa beneficiile clientului, căci clienții vin la Dvs. nu pentru calitățile și avantajele produsului, ci pentru beneficiile pe care ei le vor primi. În cadrul cursurile practice, noi acordăm o mare atenție anume capacității de a atrage clienții. Dacă vânzătorul și clientul s-au împrietenit, atunci clientul nu sesizează că lui i se vinde acum. Aceste calități nu se dezvoltă în câteva zile doar, de aceea distributorii nu antrenează aceasta la angajații Dvs. Un vânzător nu poate fi schimbat într-o zi sau două, până acum el vindea rău și peste o zi el a început să vândă bine, acest lucru se antrenează în decurs de 1.5 luni. Mai multe detalii despre cursurile practice în cadrul companiei MAESTRU ÎN VÂNZĂRI.

0 0 votes
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments