PREȚUL NEDORINȚEI DE A ÎNVĂȚA

Nu este un secret că, pentru a începe să înveți ceva, trebuie să ai dorința de a învăța. Prin ușa dorinței începe toată învățarea. Nu are rost să înveți pe cineva care nu vrea să învețe, pentru că acea persoană cu siguranță nu va aplica această învățătură. Învățarea care nu este folosită în viață rămâne un bagaj al dezvoltării generale, care în cazuri foarte rare poate fi utilă.

Nu are rost să înveți să conduci o mașină dacă ești întotdeauna condus de un șofer personal. Poate o dată la 2-3 ani, șoferul tău se va îmbolnăvi și nu te va putea lua. Și apoi trebuie să-ți conduci mașina, dar poți chema un taxi sau poți găsi alt șofer.

Dar cât costă să nu vrei să studiezi în domeniul căruia vrei să-ți dedici toată viața. De exemplu, dacă vrei să fii agent de vânzări, dar nu îți antrenezi abilitățile de vânzări. Nu înveți noi modalități de a găsi clienți. Nu îți corectezi calitățile personale pentru a putea vinde și mai ușor bunurile sau serviciile. Unde duce?

Acest lucru va duce la epuizare la locul de muncă. Și acum vânzătorului nu-i place munca lui, care i-a plăcut atât de mult la început. Acum vânzătorul poate crede că poate vinde cel mai bine, dar probabil clienții nu au bani sau pur și simplu nu sunt clienții lui. Acum vânzările sunt în scădere, dar vânzătorul nostru nu este obișnuit să caute în sine cauza acestor necazuri. La urma urmei, dacă caută un motiv în sine, atunci îl va găsi și va trebui să învețe și să se dezvolte, dar nu își dorește acest lucru.

Ce ar trebui să facă un director cu astfel de angajați? Cum să dezvolți dorința de a învăța constant?

Puteți obține răspunsuri la aceste întrebări. ÎNREGISTRAȚI-VĂ SAU ECHIPA DVS. PENTRU TESTARE SPECIALĂ.

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments