testare

Înscrie-te acum la o consultare, în care sunt încluse următoarele:

AI NEVOIE DE TESTARE DACĂ:

DESCRIERE

Testarea este efectuată de un specialist cu experiență în predarea a peste 10.000 de studenți în domeniul construirii unei afaceri și al creșterii veniturilor prin vânzări. După înregistrarea pentru testare, vă vom contacta ca să planificăm o întâlnire personală.

La intalnire, comunici cu un consultant si treci testele necesare pentru tine sau companiei tale, în urma cărora primești rezultatele testelor și consultație individuală, in cadrul cărora primești date si informatii aplicative in vanzari si ducerea tratativelor.

Cel mai important lucru după testare: înțelegi care sunt avantajele tale – ceea ce înseamnă că trebuie să de îmbunătățit și să te concentrezi asupra lor. Și desigur despre dezavantaje, care te împiedică să-ți crești veniturile și numărul de clienți. După aceea, vei înțelege cum să elimini aceste deficiențe și ce date trebuie cunoști pentru a le aplica.

BENEFICII

PROGRAM DE TESTARE A ANGAJAȚILOR

COMPANIA CREȘTE DIN CAUZA ANGAJAȚILOR PRODUCTIVI

Principala greșeală în angajarea personalului este determinarea valorii candidaților nu prin rezultatele lor, ci prin atitudinea lor, educația sau calitatea comunicării. Acest lucru duce la faptul că sunt mulți „oameni drăguți” în jur și tu trebuie să lucrezi pentru toți.

În timpul unui interviu tipic, punând întrebările obișnuite care sunt puse în majoritatea companiilor, nimeni nu a reușit să identifice candidații productivi. Acesta este motivul pentru care rezultatele angajării sunt atât de imprevizibile și adesea asemănătoare loteriei.

Avem instrumente unice care sunt garantate pentru a ajuta la deosebirea „pasagerilor” și a celor care creează multe probleme de buni executori sau candidații productivi. În timpul fazei de testare și interviu, candidatul potrivit poate fi ratat.

Prin urmare, firma „MAESTRU ÎN VÎNZĂRI” dispune de o TEHNOLOGIE UNICA PENTRU RECRUTAREA PERSONALULUI. Și pentru ca angajarea să fie 100% eficientă, efectuăm o selecție completă a candidaților dvs., precum și o analiză a angajaților existenți.

NOI NU INSTRUIM LA TIMP – NOI ANTRENĂM PÂNĂ LA REZULTAT

RECENZII

După finisarea acestui curs și chiar în timp ce studiam și mă antrenam, am observat schimbări foarte mari în comunicarea mea de zi cu zi cu clienții și chiar în viața personală, adică prieteni, soție, părinți.

Citiți continuarea…

Ion Cojocaru

compania „Termoexpert”

Pe durata trainingului am înbunătățit cunoștințele bazate de activitatea mea; ca vînzător, am aflat tactici, soluții, idei noi cum să acționez în diferite situații, să pot cunoaște și înțelege oamenii care mă înconjoară și se găsesc cu fiecare în contact comun. Am cunoscut soluții la problemele cu care m-am confruntat. A fost de folos pentru mine acest training. Vă mulțumim!

Citiți continuarea…

Natalia Rusu

manager vînzări “BASCONSLUX”

Pe parcursul trainingului m-am schimbat ca personalitate, am devenit mai încrezută în tot ceia ce fac, am devenit mai flexibilă în relațiile cu clienții (ca vînzător), am început să practic unele lucruri care inițial nu le făceam, îmi este mai ușor să operez cu sumele de bani încasate de la clienți; îmi este ușor să comunic cu oricine, fie potențialul client sau orice altă persoanalitate; practic nu am nici o barieră în acțiunile mele.

Citiți continuarea…

 
Loading…

Craciun Stela

manager activitatea comercială SRL DEVOTAMENT

CLIENȚII NOȘTRI

Rezultatul final a testării: claritate maximă despre starea personalității și despre claritate la care post de muncă este potrivită persoana testată.

Înscrie-te acum la testare!