UNIM MOLDOVA CU CHINA

Cu noi, importurile din China devin realitate adevărată. 

Ești interesat să faci importuri din China însă nu știi de unde să începi?

Ai descoperit un furnizor din China și vrei să te convingi că poate deveni un partener de încredere ?

Cu compania „Maestru în vînzari” SRL, lucrurile devin mai simple. Îți venim în ajutor fără  să-ți deschizi un birou în China.

 

Compania „Maestru în vînzari”, o companie total independentă, nu este o filial a vreunui concern sau a vreunui producător din mediul economic chinez. Datorită acestui lucru, vei obține din partea noastră un climat de afaceri absolut transparent, făra costuri ascunse și posibilitatea de a coordona comenzi de import din Chinape mai multe domenii de afaceri.

Să gasești un furnizor potrivit și să-l verifici e un lucru aproape imposibil de la distanță. Așa sunt si negocierile cu fabricile din China. Reprezentantul nostru din China este în contact permanent cu producătorii și vorbește fluent limba chineză. Intr-un timp scurt reprezentantul nostru în China se poate întîlni față în fața cu reprezentanții fabricilor. Acest lucru îmbunătațește comunicarea, crește viteza de procesare a comenzilor, iar problemele apărute pot fi rezolvate în ore, nu în săptamîni.

 

 

Iată cum te putem ajuta :

 

1.        Trimiteține solicitarea de produs și reprezentantului nostru din China va verifica mai mulți producători din China și vă va propune prețul cel mai bun de la furnizorul direct (fără a fi și terțe persoane). Ne ocupăm de negocierile prețurilor. Reprezentantul nostru va face controale de calitate a bunurilor  importate din China;

 

2.        Ajutor în obținerea vizei pentru China;

 

3.        Plasarea comenzilor în fabricile din China , verificarea  îndeplinirii lor la timp și calitatea acestora ;

 

4.        Bronarea biletelor avia (liniile avia din China) și hoteluri;

 

5.        Întîlnirea la aeroport și cazarea în hotel;

 

6.        Prestăm servicii de traduceri din limba chineză în limba rusă, română, engleză  la diferite expoziții , vizitarea fabricilor direct din China, fără a mai pierde timpul pentru căutarea lor ;

 

7.        Organizarea procurării de produse;

 

8.        Arendarea transportului pentru deplasarea prin orașele  din China împreună cu ghidul nostru;

4.8 4 votes
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments