TRAINING DE VÂNZĂRI, INTRODUCTIV ȘI GRATUIT

Training de vânzări, introductiv și GRATUIT are loc fiecare vineri, de la 18:30 până la 20:30. 

Adresa: Moldova, or. Chișinău, str. Tighina, 65, etajul 5, biroul 412. Înregistrare obligatorie la nr. de telefon: 079411313 .

 

Instruire la care primiți instrumente pentru succes în vânzăriTraining pentru vânzătorimanageri de vânzări, directori comerciali, agenți de vânzări, directori, proprietari de afaceri, absolvenții companiei “Maestru în vînzări” și toți cei interesați de dezvoltarea viitoare și de imbunătățirea abilităților de vânzări.

 

Aceasta este o pregătire practică în care fiecare participant învață instrumente pentru a îmbunătăți rezultatele vânzărilor și pentru a-și practica abilitățile cu colegii săi. Acest eveniment vă oferă o oportunitate de a înțelege cum are loc cursurile de formare în compania „Maestru în vînzări” și vă va ajuta să decideți ce curs sau pregătire este cea mai bună pentru dvs.

 

În cadrul acestei formări, participanții fac schimb de idei noi sau sfaturi. Toată lumea poate găsi multe cunoștințe și conexiuni utile.

 

De asemenea, absolvenții noștri care au terminat orice formare în cadrul companiei „Maestru în vînzări” vin la formarea introductivă. Aceștia își împărtășesc succesele, rezultatele și se antrenează împreună cu alți participanți la formarea introductivă de vânzări și negocieri.

0 0 votes
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments