CUM SĂ TRATAȚI RECENZIILE NEGATIVE ALE CLIENȚILOR

Nu este un secret că nimeni nu a reușit vreodată să fie pe placul fiecărui. Unii oameni ne plac, alții nu, iar alții sunt neutri. Doar dacă numărul de recenzii negative este prea mare și acestea depășesc recenziile pozitive, atunci devine o problemă pentru întreaga companie. A face față acestei situații nu mai este ușor. Mai ales dacă recenziile negative sunt adevărate și nu pot fi eliminate.

Cei care nu vor să ia în considerare aceste recenzii și să schimbe greșelile făcute, fug. Ei Închid companiile, schimbă adresele, schimbă denumirea juridică sau pur și simplu schimbă echipa. Numai că aceastea sunt abandonuri și care scapă și nu elimină rădăcina recenziilor negative.

În continuare, vor fi descriși pașii pentru corectarea acestei situați.

  1. Contactează toți clienții care au lăsat recenzii negative și află care sunt cele mai frecvente greșeli.

 

  1. Faceți investigații interne și corectați acei oameni care au comis acestea greșeli. Cel mai adesea, acestea vor fi cele mai banale greșeli (întârziere, nerespectarea standardelor etice de lucru cu clienții, lipsa abilităților de muncă sau pur și simplu incapacitatea de a negocia calm). Aceste greșeli sunt corectate prin implementarea standardelor etice, atât în ​​cadrul companiei, cât și în lucrul cu clienții.

 

  1. Orice angajat care nu dorește să se corecteze sau continuă să comită greșeli în mod regulat ar trebui concediat fără regret.

 

  1. Schimbați modul în care funcționează compania dumneavoastră, astfel încât fiecare client să fie profitabil și mulțumit de echipa dumneavoastră. Dacă sări peste acest pas, atunci recenziile negative vor reapărea și va trebui să începi din nou de la primul pas.

 

  1. Acum începeți să culegeți recenzii pozitive și postați acele recenzii în locuri în care au existat o mulțime de recenzii negative înainte. Sau cereți clienților mulțumiți să posteze ei înșiși recenzii bune. Și după un timp, recenziile negative trec în spate.

 

Pentru cei cărora le este greu să parcurgă acești pași, CONTACTAȚI-ne și vă vom ajuta să corectați aceste puncte. Apelați +373 79411313 (Telegram, WhatsApp, Viber)

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments