DE CE PROFESIA „VÂNZĂTOR” NO SĂ DISPARĂ NICIODATĂ

În era tehnologiilor informaționale și a utilizatorilor avansați de internet, mulți încearcă să digitalizeze munca vânzătorului. Dar până în prezent, nimeni nu a reușit încă să creeze o inteligență artificială și independentă de o persoană care poate înlocui complet un vânzător.

Este mai dificil să negociezi cu o persoană decât cu un program sau cu o robot. Întrucât durează mai mult să antrenezi o persoană și este mai scump de întreținut decât un program sau un computer.

Multe afaceri au făcut tot posibilul pentru a minimiza factorul uman din compania lor, dar nici o afacere nu a eliminat complet oamenii.

În prezent, există multe programe și roboți care înlocuiesc parțial personalul de vânzări. Care comunică cu clientul. Care răspund la cele mai frecvente întrebări. Dar puneți acestui program o întrebare, al cărei răspuns nu există în memoria sa, programul nostru este imediat cu erori.

Un vânzător este capabil să glumească pentru a dezamorsa situația. Poate zâmbi ca o ființă umană.

Ce nu poate și nu va putea niciodată să facă cea mai tare inteligență artificială?! Nu va putea niciodată să infecteze clientul cu o emoție pozitivă. Nu va putea niciodată să trimită o intenție. Nu va putea niciodată să creeze prietenii calde care să ducă la loialitate și relații pe termen lung cu clientul. Un client care a cumpărat de la un robot nu va primi acele emoții pe care doar o persoană vie le poate transmite. Robotul va rămâne întotdeauna artificial.

Pentru a învăța cum să creezi relații de lungă durată cu fiecare client. Pentru a putea atrage cumpărători ÎNSCRIEȚI-VĂ LA UN CURS DE VÂNZĂRI

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments