CUM SĂ NE MOTIVĂM PENTRU A OBȚINE VÎNZĂRI RIDICATE

Mulți se adresează la noi cu întrebări ca – cum e posibil să te auto motivezi astfel încât să obții vânzări ridicate și clienți buni.  

De unde să luăm puteri pentru a ieși din cercul închis de clienți permanenți și din locul unde stăm?
De ce lipsește dorința de a avea mai mult decât avem acum?
Ce să facem cu lenea proprie și cu trândăvia permanentă?
În acest articol este scris despre toate acestea și multe altele din sfera auto motivăriiCitiți până la sfârșit acest articol dacă simțiți că sunteți capabil de mai mult, dar nu reușiți să vă descurcați individual sau fără sfatul unui specialist.
Dragi vânzători și directori ai acestora! Dragi fete și băieți, stimate doamne și stimați domni! În continuare veți găsi recomandări pe care nu veți avea mare plăcere să le urmați. În schimb dacă le veți îndeplini până la sfârșit, veți deveni mult mai încrezuți în sine și mai puternici. Ordinea acestor recomandări nu este atât de importantă. Important este ca acestea să fie îndeplinite pe deplin și exact așa cum sunt descrise mai jos. Începeți cu acea recomandare pe care vă este mai ușor să o îndepliniți, apoi treceți la următoarea, și continuați în același mod până când veți simți că acestea au devenit niște obișnuințe zilnice. Pentru aceasta poate fi nevoie de îndeplinit una și aceeași recomandare în fiecare zi, timp de 30 de zile.
Schimbați-vă modul de vânzare. De exemplu: dacă până acum așteptați ca clienții să vină singuri la Dvs., acum încercați să-i găsiți Dvs. individual.
Schimbați-vă anturajul. Evitați comunicarea cu persoanele care deseori vă aduc vești proaste, vă fac observații răutăcioase și încearcă în diferite moduri să vă înjosească.
Căutați în mediul Dvs. oameni care vă doresc binele și mereu încearcă să-și îmbunătățească anturajul. Comunicați mai mult și împrieteniți-vă cu acești oameni. Pentru vânzători aceștia pot fi alți vânzători, a căror vânzări sunt în permanentă creștere.
Nu stați mereu în același loc, ci mergeți acolo unde nu vă place să stați, dar trebuie. Spre exemplu: Dacă preferați să mergeți la una și aceeași cantină să luați masa la prânz, atunci căutați și mergeți la alte cantine ca să luați masa.
Schimbați decorul și călătoriți mai des. Obișnuiți-vă să mergeți în fiecare weekend în locuri noi, pe care nu le-ați mai văzut.
Învățați mult. Străduiți-vă ca în fiecare zi să aflați ceva nou.
Faceți exerciții fizice, dacă până acum nu făceați nici măcar gimnastica zilnică de dimineață,  atunci începeți cu aceasta.
•Dacă petreceți mult timp în oficiu, în spații închise, sau în fața calculatorului, atunci după serviciu și cină, plimbați-vă în locurile cu spații libere. Și foarte important este să priviți, în timpul plimbării, la obiectele ce se văd în depărtare (norii, vârfurile copacilor, avioanele ce zboară pe cer, pasările, etc.)
Notați-vă în calendarul Dvs. data când aruncați ceva inutil. Acest lucru trebuie făcut cel puțin o dată pe lună. Aruncați tot ce credeți că ar putea să vă fie de folos vreodată. De exemplu: hârtii vechi, capace de la stilouri, aparate și instrumente ce nu mai funcționează, haine noi pe care nu le purtați sau haine vechi, etc.
Când faceți curățenie generală în casă ascultați muzică veselă (muzica Chanson nu este veselă). Curățenia zilnică și curățenia generală săptămânală la locul de muncă la fel se încadrează în această categorie.
Faceți toate lucrurile și sarcinile care apar și duceți-le până la bun sfârșit. Nu vă ocupați atenția cu lucrurile nefinalizate. Atenția Dvs. la moment este foarte importantă pentru Dvs. însuși.
Acționați și nu vă fie frică să greșiți. Orice acțiune, fie chiar greșită, este mai prețioasă decât inacțiunea.
Toate sarcinile străduiți-vă să le îndepliniți deodată. Dacă pentru îndeplinirea acestora este nevoie de mai mult timp, atunci plănuiți sarcinile pe termen lung astfel încât în fiecare zi să faceți ceva pentru finalizarea acestora.
Abordați lucrul ca un JOC. Organizați jocuri cu colegii Dvs. Spre exemplu: alcătuiți un joc la viteză de îndeplinire a planului de vânzări. Jocul trebuie să conțină libertatea de a alege, obstacole și obiectivele exacte.
•Când apare vreo problemă, mai întâi o analizați și o descrieți. Nu este corect să căutați din start vinovatul acesteia. Următoarea acțiune corectă este căutarea unei soluții în situația creată. Și după ce problema va fi soluționată, ca să nu se mai repete atunci are sens să căutați cauza acestei probleme.
Lucrați mult. Desigur că lucrul nu este tot timpul plăcut, în schimb atunci când lucrați mult vă simțiți mult mai bine decât atunci când nu faceți nimic. Fiți harnici.
Informație secretă: nu aveți nevoie de motivație, dacă vă cunoașteți propriul scop în viață. Compania „Maestru în vânzări” are un program special, o parte din care îi ajută pe participanți să-și descopere scopul lor adevărat în viață, talentele și abilitățile. Programul se numește  „Amplificatorul puterii conducătorului”.
0 0 votes
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments