CÂT CÂȘTIGĂ VÂNZĂTORII

Atunci cand aleg o profesie de vanzari sau un nou domeniu de activitate din domeniul vanzarilor, multa lume se intreaba cu privire la cuantumul veniturilor pentru vanzatori, manageri de vanzari sau consultanti.

Cele mai bine plătite și mai solicitate profesii din prezent sunt vânzătorii și specialiștii în tehnologii informaționale (specialiști IT). Desigur, mai departe vom vorbi despre vânzători.

Mulți directori care au în personal manageri de vânzări încearcă de multă vreme să facă tot posibilul pentru ca vânzătorul însuși să-și influențeze mărimea salariului. Și mulți dintre ei au reușit să transfere angajații departamentului de vânzări la o opțiune de salarizare per rezultat.

Desigur, orice persoană din vânzări, ca și în alte domenii, își dorește să facă puțin și să obțină mult. Această atitudine a angajaților sau a directorilor este cea care face ca multe afaceri să dispară.

Oamenii din vânzări cu cele mai mari câștiguri pot influența oricând mărimea salariului lor, deoarece sunt plătiți per rezultat. Adică a adus mult profit companiei, a obținut un salariu mare și invers. De aceea, managerii de vânzări eficienți sunt întotdeauna interesați să lucreze cu plata pentru rezultate. Și din același motiv, leneșii vor cere un salariu fix.

Este clar că cei care vor să nu facă nimic vor vinde, prin escroc, directorilor ideea că este necesar să plătească un salariu fix. Nu uitați doar că acesta este drumul spre sărăcie și lipsă de bani. Acolo unde sunt mulți bani, există întotdeauna libertatea personală de alegere – de a avea sau de a nu avea.

Pentru a studia printre cei mai bine plătiți vânzători ai țării noastre, ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE VÂNZĂR

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments