17 SECRETE DE ÎNVĂȚARE EFICIENTĂ DE LA MAESTRUL VÂNZĂRILOR

În ultima vreme ni se dau întrebări despre cum îi învățăm pe studenții noștri.

Deseori suntem întrebați cum ne reușește să obținem atâtea recenzii pozitive de la studenții noștri și de la șefii lor. 

 

Ne întreabă ce au atât de special trainingurile noastre. Sunt interesați de faptul cum avem curajul să învățăm a vinde până și pe cel mai neîndemânatic vânzător.

 

În continuare vă vom expune secretele de bază a instruireinoastre.

Secretele:

1. Metoda noastră de învățare se deosebește de trainingurile, seminarele și cursurile obișnuite. Din acest motiv ea este eficientă și aduce succes studenților noștri.

 

2. Întregul curs este treptat și consecvent. El este similar cu trecerea din clasa întâi până în clasa a douăsprezecea în școli, doar că la școală toți învață în grupuri, însă la noi studenții care sunt mai capabili pot trece înainte de ceilalți la următoarea etapă de învățare.

3. Durata studierii durează de la 6 săptămâni și mai mult. Timp de o zi-două ar fi de dorit să ridicăm morala astfel că și vânzările vor crește pentru o vreme. Perioadă de învățare timp de o lună va aduce creșterea stabilă și continuă a vânzărilor.

 

4. Nimeni din studenții noștri nu învață în grup, ci fiecare primește o descriere exactă și individuală la toți pașii necesari pentru o învățare corectă. După îndeplinirea fiecărui punct studentul trebuie să facă un raport și să-l prezinte instructorului nostru.

 

5. Instructorii noștri sunt niște vânzători cu multă experiență și instruire specială. Ei deosebesc mereu un antrenament sau exercițiu făcut corect, de cel îndeplinit pur și simplu pentru a-l trece.

 

6. Toate etapele și instrumentele de învățare practică și teroretică sunt testate în timp, experiență și de abilitatea celor mai buni vânzători a Moldovei și a lumii întregi.

 

7. Diplomele și certficatele noastre nu se ”vând”. S-a întâmplat nu o singură dată ca cineva să vrea să ”cumpere” un certificat precum că a făcut cursuri la noi. Pentru a verifica veridicitatea diplomei și a certificatului nostru sunați la numerele de telefon 079411313.

 

8. Noi nu acceptăm studenți care nu vor să învețe și mai ales să se instruiască.

 

9. Noi nu ne lingușim. nu preferăm pe cineva și nu cruțăm pe nimeni, dar încurajăm și ajutăm studenții ca să-și atingă țelurile propuse. Dacă cineva are dificultăți în unele domenii, ar trebui să recunoască acest lucru și noi o să-l ajutăm.

 

10. Modalitatea noastră de a învăța este severă și de aia eficientă.

 

11. Întreaga parte de învățământ practic se creează individual după produsul, compania și clienții cu care lucrează studenții.

 

12. Principalul scop în trainingurile noastre constă în perfecționarea abilităților interpersonale. Noi îi învățăm cum să comunice și să negocieze cu diferiți clienți (chiar și cu cei surzi și muți).

 

13. Aceste traininguri nu sunt legate de fraudă, înșelăciune sau ”băgare cu de-a sila”. Noi învățăm cum să vinzi cinsitit și rațional un produs.

 

14. Noi avem unele reguli. Înainte de a începe cursurile studenții trebuie să semneze lista de reguli. Încălcarea excesivă a acestora duce la departamentul nostru de corectare și disciplinare.

 

15. Fiecare punct dat se învață întâi în clasele noastre, apoi la locul de muncă cu clienți reali. Dacă ceva nu îi reușește, atunci studentul se întoarce și își îmbunătățește abilitățile necesare.

 

16. Toți angajații companiei ”Maestru în vînzări” învață și se corectează permanent. Din acest motiv noi am reușit să îmbunătățim calitatea noastră de predare.

 

17.  Nouă ne place lucrul nostru și îl facem cu dorința de a avea rezultate cât mai mari, de aceea cu noi lucrează cele mai bune și renumite companii.

0 0 votes
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments