MAGAZINUL PENTAGRAMA ARE VÂNZĂTORI INSTRUIŢI

Conducătorii magazinului din orasul Rezina, care vinde materiale pentru construcţii, in ajunul sfintei sărbători de Pasti (09 şi 10 aprilie 2015), magazin-pentagramaau facut un cadou angajaţilor săi. În incinta magazinului sa petrecut prima etapă a cursului corporativ pe vânzări. Mai jos gasiţi cîteva istorii de succes scrise de angajaţii magazinului PENTAGRAMA.

„Pe parcurs am cunoscut desigur lucruri noi, dar în deosebi am primit raspunsuri clare la care întrebări deseori le aveam. Am primit dezvăluirea raspunsurilor pe care le aveam dar nu în siguranţă, şi care îmi vor ajuta să fiu mai încrezută. Voi comunica mai convingător şi am să pot răspunde „DA” sau „NU”, atunci când voi considera necesar. Voi putea deosebi mai uşor starea emoţională a persoanelor, şi desigur respectiv voi continua discuţia pentru a-mi căpăta rezultatul dorit şi necesar mie. În deosebi apreciez şi mă bucur că am luat decizia pentru a organiza în colectiv acest training pe vânzări, care sigur a schimbat şi a ajutat persoanelor participante” Săcăreanu Valentina (director de magazin)

>>> Te ocupi cu vânzări? >>> Înscrie-te pe canalul nostru pe YouTube <<<

„Cel mai important e că am realizat ce greşeli am comis cînd nu am putut vinde careva produs. Am înţeles motivul şi am aflat că le pot corecta. Am aflat multe lucruri noi despre ceea ce credeam că nu are nici o influenţă asupra vînzării. Am inţeles că dacă vreau să schimb rezultatele în vînzări, dar şi în viaţa personală, trebuie să încep de la sine. Am înţeles că nu trebuie să mă tem de comunicare sinceră şi deschisă. Mi-am dat seama că avînd interes îi pot ajuta pe oameni să-şi soluţioneze problemele fie şi celea ce ţin de reparaţie. Eu nu pur şi simplu vînd, dar le dau un ajutor oamenilor. Am aflat despre metode care ne pot ajuta la lucrul colectiv. Mi-am dat seama că pot să mă schimb. Cred că voi reuşi pe viitor să încep o afacere personală şi trainingul m-a entuziasmat”. Tatiana Munteanu (vînzator-consultant)

„Am aflat multă informaţie despre psihologia omului. Despre starea emoţională a cumpărătorului. Am aflat ce trebuie să cunoască un vînzător şi cum ar trebui să fie starea emoţională în timp ce discută cu cumpărătorul. Am aflat de la ce şi cum se încep vînzările în mod corect. Am aflat cum ar trebui să se ridice o companie mai cu succes. Un şir de metode şi exemple pe care le putem folosi noi vînzătorii.” Victoria Cuculescu (vînzător-consultant)

Acum toţi vînzătorii-consultanţi din magazinul PENTAGRAMA fac tema pentru acasă şi se pregătesc pentru etapa doi a cursului corporativ pe vânzări. Începem practica!

Datele de contact a magazinului «PENTAGRAMA»:
or. Rezina, str. Decebal, 42
Telefon: 0254-2-13-13 sau 0690 28 332
e-mail: langraft@yahoo.com
pagina-web: http://pentagrama.md/

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии