REZULTATE ÎN VÂNZĂRI OBTINUTE DE CATRE ANGAJAȚII MAGAZINULUI PENTAGRAMA

La data de 12 iunie 2015 angajații magazinului de materiale pentru construcții “PENTAGRAMA” din orașul Rezina au blagodarnosti-pentagrama-magazinterminat a doilea etapă a trainingului corporativ prestat de compania “MAESTRU IN VINZARI”. Mai jos gasiți cîteva istorii de succes obținute în urma trainingului care sa petrecut ultimele 2 luni.

“Despre ceia ce s-a schimbat la noi in companie in urma lectiilor petrecute, vorbesc rezultatele. In aceasta perioada ele au sporit si colegilor li s-au clarificat unele lucruri esentiale, pe care le cunoasteam mai mult sau mai putin. Avem un colectiv mai viu, cu rezultate mai frumoase. Se merita!” Valentina Sacareanu (conducatorul companiei)

“Cel mai mult am fost influentata de antrenamente in planul comunicarii. Nu ami sunt atit de retinuta, pot vorbi pe teme personale cu clientul, ceia ce evitam anticipat. Nu ma tem sa fiu sincera si hazlie. Не боюсь быть смешной. Mi s-a schimbat atitudinea fata de bani. Trainingul cu cererea banilor mi s-a primit cel mai bine. Ca rezultat nu ma tem sa-I spun clientului suma finala. Sunt plina de entuziasm si speranta la viitorul meu si al familiei mele. Apropo, am aflat lucruri noi ce le pot aplica in educatia copiilor mei”. Tatiana Munteanu (vinzator-consultant, casier)
“Sunt mai sigura in mine. Vorbesc mai increzut cu oamenii. Am inceput sa cunosc mai multe lucruri interesante. Ma dezvolt in diferite domenii. M-am invatat a comunica cu cumparatorii, sunt mai isteata. Lucrul pe care il fac imi face placere, traiesc ca intrun joc. Sunt satisfacuta de ceia ce fac si imi place sa lucrez in compania aceasta. Cu drag si respect.” Victoria Cuculescu (vanzator-consultant)

“Din cea ce am realizat la seminar cit sip e parcursul trainingului am aflat careva exercitii care ma ajuta in comunicarea cu clientii si mai ales la client care vin nemultumiti. Succese am avut in vinzarea lemnului la care persoana ca a cumparat ma multumit si mia spus ca o sa mai vina la noi dupa cumparaturi si multe altele”. Grigore Popusoi (depozitar, consultant)

“1. Am inteles cum trebuie de gasit realitati comune cu clientii, cum correct sa-l deserves si sai explic (sa fac prezentarea) despre produs. 2. Cum sa lucrez cu clientii care sunt nemultumiti de produsul cumparat la noi in magazin. 3. Mia venit idea de a lucre cu clientii prin comanda la telefon (clientul suna, face comanda, noi o livram spre adresa si el achita pe loc). 4. Am inteles sensul sunetelor reci si cum correct trebuie de vorbit cu clientii la telefon. 5. Am capatat o incredere in sine si in fortele proprii in discutia cu clientii (tonul de vorba clar si pronuntator). 6. Pot sa cer sume mari cu incredere.” Ianus Golan (consultant)

“Лично у меня после и во время тренингов изменились суммы продаж! И важность денег, уже не настолько важна!!! То есть вместе со своим новым коллективом сделал работу проще и интересней”. Александр Лысый (продавец-консультант)

«Я прошла ваш курс тренинга. Осталось очень довольна!!! Мне очень пошло на пользу. Толк в этом большой. Мне легче стало общаться с клиентами. Так же стала легко менять своё настроение (т.е. если испортили настроение, то не на долго, очень быстро смогу его поднять себе). Страх ушёл, стала ещё более уверенней в себе. Прошу деньги без страха, причём большие суммы! И вообще, очень много поменялось в личной жизни. Спасибо Вам большое!» Оксана Бровчак (продавец-консультант)

Другие видео-отзывы — Alte păreri-video

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии