CASA EUROPEANA — CANDIDUS SRL AU ISTORII DE SUCCES

Angajaţii companiei CASA EUROPEANĂ (Candidus SRL) din oraşul Rezina la data de 19 martie 2015 au terminat antrenamentele

practice pe vânzări şi acum sunt mai puternici în vânzări şi în viaţa personala de zi cu zi. Mai jos gasiţi cîteva istorii de succes.
 „Dupa petrecerea trainingului am simţit că pot mult mai mult decît pînă atunci. Simt că am succese în comunicarea cu clienţii, înţeleg necesităţile şi modalităţile de a rezolva întrebările şi situaţiile care sunt. „Găsesc mai repede cheea”. Cu mare placere voi mai participa la trening, dacă voi avea ocazia, este o experienţă foarte de folos pentru orcine”. Victor Croitor (vânzător-consultant)
„Real văd lumea cu alţi ochi şi a venit timpul cînd pot zîmbi din suflet. (Zimbe) Glumind cu oricare, tipesc orice gheaţă sau neînţelegeri cu clienţii. (Noi avem n.) Societatea are nevoie de optimişti!”. Roman Cupcic (vânzător-consultant)
„În parcursul orelor de training am observat mai multe schimbări în domeniile de activitate chît şi în viaţa proprie. A aparut un succes mai mare, e mai comodă discuţia cum cu clienţii aşa şi cu persoanele de aproapele meu. În tot parcursul am simţit vînzări mai active, atracţii mai mare de persoanele care nu îmi erau cunoscute mai înainte. Am simţit o comoditate în discuţie cu orce persoană în orce stare. Mersi mult companiei „Maestru în vînzări” pentru aşa o experienţă şi un training care mea schimbat mult în spre bine în viaţa mea”. Maxim Opinca (vânzător-consultant)
„Desigur după trainingul care l-am avut m-am schimbat, mi-am schimbat gîndirea, cum să fac, să realizez mai bine. Am înţeles că pot vinde şi vorbi cu orice client cum n-ar fi. Cred că după ce s-au terminat lecţiile, trainingul, la noi „Candidus” o să fie un nivel mai ridicat la toţi lucrătorii, şi le va fi folositoare la toţi lecţiile date. Mulţumesc!”. Stanislav Ceban (vânzător-consultant)
«Радиус обзора увеличился на возможности свои личные и не только. Уверенность стала твёрже. Отношение к покупателям! Чем больше информации, тем яснее как поступать. Всё что я узнал и изучил буду использовать в дальнейшем в работе и в личной жизни». Руслан Данилков (продавец-консултант)
 
Datele de contact a companiei CASA EUROPEANA (Candidus SRL) din or. Rezina:
Telefon de oficiu: 025421100
Alte telefoane: 069704549 și 068957050
Poșta electronică: candidus.md@mail.ru
Alătură-te de noi!
Facebook    YouTube     VKontakte     Twitter     Google Plus
0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии