JOC DE MUNCĂ

Pentru unii oameni, cuvintele JOC și MUNCĂ sunt opuse. Mulți oameni cred că jocul este imposibil la locul de muncă sau că este imposibil să te joci în timp ce lucrezi. Și atunci munca devine foarte complexă și dificilă, ceea ce nu este nici măcar aproape de joc. Pentru acești oameni, munca devine sclavie.

În această stare, este imposibil să obții chiar și cea mai mică plăcere din munca ta. La urma urmei, acum munca nu are nicio legătură cu un nivel ridicat de fericire.

Cum să faci față unei astfel de situații? Unde poți găsi puterea de a te distra la locul de muncă? Cum să atingi un nivel de joc la locul tău de muncă?

Marele gânditor și filozof Confucius a spus: „Alege un loc de muncă care îți place și nu va trebui să lucrezi nici măcar o zi din viața ta”

Primul lucru cu care trebuie să începeți este să alegeți un loc de muncă care vă place, iar apoi veți înceta să mai lucrați. Când faci ceea ce iubești, nu poate fi o povară. Atunci fiecare zi de lucru este o plăcere și vrei să mergi la acest job.

Amintiți-vă de copilărie când jucați jocuri interesante cu colegii tăi. În astfel de momente, jocul este atât de uluitor încât nu te gândești la mâncare, la probleme și cu atât mai mult la boli. Sunteți cu toții în joc și a fost un adevărat fior. Acest mare nu necesită alcool, țigări sau droguri. Puteți crea un astfel de zumzet singur în orice moment al vieții!

Și după câțiva ani, devii un unchi sau mătușă serios, căruia i s-a spus toată copilăria și adolescența că munca este grea și lipsită de plăcere. Și acum fiecare dimineață când mergi la mucă este un lucru greu pentru tine.

Prietene, joacă-te lucrând. Joacă-te la serviciu. Căutați adversari puternici la locul de muncă, astfel încât înfrângerea lor va aduce cel mai înalt nivel de fericire și spirit al jocului. Amintiți-vă de momentele din copilărie în care fiecare gol marcat împotriva unui adversar aducea un asemenea nivel de entuziasm, încât părea că decolați spre cer.

Joacă-te în muncă! Concurează la locul de lucru! Lasă munca să devină un joc pentru toată lumea!

Pentru a-ți recupera momentele fericite din copilărie ale jocului, ÎNREGISTREAZĂ-TE PENTRU TESTARE la telefon +373 79411313 sau ÎNREGISTREAZĂ-TE PE ACEASTĂ PAGINĂ

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments