INSTRUCȚIUNE PENTRU VÂNZĂTORI ÎNCEPĂTORI

•Ai decis să-ți dedici viața vânzărilor

•Ai hotărât că vânzarea este o ocupație simpla și ai dat de greutăți?

•Nu știi de la ce să începi instruirea în vânzări?

 

În orice afacere, departamentul de vânzări este cel mai vesel și interesant departament în companie. Și dacă ai decis să-ți dedici viața vânzărilor, atunci să știi că viața ta va fi colorată și foarte interesantă. Mai departe este descrisă succesiunea etapelor, care te vor ajuta repede și eficient să devii un bun manager în vânzări.

Să începem de la sine.

 

1.Revizuiește toată viața ta, și găsește momente unde ceva ai facut sau ai produs, și ai simțit senzția de tip “Wow, eu asta am putut face” sau “Wow, la mine asta s-a primit”. Dacă aceste capodopere sunt obținute în domeniul vânzărilor, atunci te felicit. Ești pe calea cea dreaptă.

 

2.Exercițiu practic: Ia căteva coli de hârtie și scrie pe ele toate calitățile tale bune. Scrie doar calitățile pe care tu le socoți bune. Este importantă doar părerea ta. Părerea altor persoane se poate lua în considerație doar dacă tu ești de acord cu părerea străină. Când vei decide că ai scris toate calitățile bune, treci cu privirea prin lista care s-a primit și bifează calitățile care sunt foarte importante pentru vânzări. Atunci când vezi că ai o majoritate de calități bune pentru vânzări, a rămas să te felicităm. Ești destinat să lucrezi în vânzări.

 

3.Următoarea etapă este autoanaliza. Îndreaptă-ți atenția spre tine. Ca să obții o mare încredere în vânzări se mai întâmplă că este nevoe de corectat cea mai importantă calitatea unui vânzător de succes. Calitatea aceasta este COMUNICAREA VIE. Dacă crezi că nu reușești să începi o nouă discuție cu orice persoană; dacă nu e exclus faptul că uneori întrerupi sau nu permiți să termine vorba interlocutorul; sau, deseori se întâmplă, că toată lumea din jur te enervează- te felicit: problema aceasta se hotărăște foarte repede. Înscrie-te la cursul “Comunicare în vânzări” și compania “Maestru în vînzări” la sigur te va ajuta. Telefon pentru înscriere: +373 79411313

 

4.Acum a rămas să capeți cunoștințe și aptitudini care sunt necesare unui manager în vânzărivînzător-consultant sau agent pe vânzări. Aceste cunoștințe și aptitudini le poți obține foarte repede. Nu este necesar să fii absolventul unei academii sau universități. Mai devreme noi am publicat un articol unde găsești date corecte despre ceea cum trebuie să alegi trainerul pe vânzări sau instruirea în domeniul vânzărilor. Cele mai importante date și antrenamnete practice le poți obține la cursul deschis pe vânzări care este prestat de compania “Maestru în vînzări”.

 

5.Înainte de a începe instruirea practică, merită să găsești o companie care te va primi la lucru ca vânzător. Dacă nu ai reușit să găsești un loc de muncă, atunci te ajutăm noi. Recomandăm să te aranjezi la lucru în compania, unde vreai și ai plăcere să muncești. Acceptă doar propriile decizii.

 

6.La etapa aceasta deja lucrezi și practici vânzările. A ramas să știi că cea mai rea acțiune pentru vânzător este inacțiunea. Cheltuiești mai mult timp în căutarea clienților noi, află mai multe informații despre produsul sau serviciul pe care-l vinzi și lucrează asupra îmbunătățirii personalității tale.

 

Urmarind toate etapele de mai sus, poți obține nuvelul, unde primești bucurie și plăcere de la vânzări.

 

Pentru a te instrui mai profund în vânzări, înscrie-te în clubul “Maestru în vânzări”. Acest club este pentru vânzătorii care au avansat în vânzări.

3 2 votes
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments