Sunt convins că o să pot aplica toată informația acordată

“Eu, Speian Eugen începînd la data 4.10.2019 și finisarea cursului în data de 27.12.2019 a programului de instruire MAESTRU ÎN VÎNZĂRI.

În această perioadă de timp am aflat multe lucruri noi, care pînă la începutul cursului multe lucruri nu le știeam. Și acuma tot bagajul acumulat de informație în perioada data pot să le aplic mai încrezut în lucrul de zi cu zi cît și în viața personală. Ca de exemplu: necesitățile clientului, realitâțile comune. Adevărul despre obiecțiile “că este scump”, care sunt auzite în fiecare zi de client. Fiecare produs are compărătorul său.

Am învățat cum să fac o prezentare a produsului nou, a produselor scumpe, și întreaga gama a produselor companiei noastre.

Tot ce am însușit în perioada cursului MAESTRU IN VINZARI ma ajută și mă va ajuta la cautarea clienților noi, menținerea clienților cu care activăm în timpul de față, și de a întoarce pe cei care nu o lucrat un timp oarecare cu compania noastră. Sunt convins că o să pot aplica toată informația acordată de către V. Bogdanov și o să pot aplica în lucrul de zi cu zi.

Sincere mulțumiri d. V. Bogdanov pentru munca depusă pe întreaga perioadă a cursului.”

Speian Eugen – supervisor din compania LACTALIS ALBA

27 decembrie 2019

 

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments