VICTORIA MEA ESTE – ECHILIBRUL EMOȚIONAL

La începutul eseului meu, aș dori să vă mulțumesc, domnule Veaceslav, pentru munca, răbdarea și cunoștințele pe care le-ați împărtășit cu mine.

Succesul meu constă, în primul rând, în echilibrul emoțional pe care mi-ați ajutat să-l obțin, în al doilea rând, în abilitatea de a comunica ușor și fără probleme cu oamenii despre orice subiect, de a pune întrebări, nu doar de afaceri, ci și personale, ceea ce a fost o mare dificultate și blocaj pentru mine. În al treilea rând, realizările mele includ depășirea barierei apelurilor reci, identificarea nevoilor cu ușurință, în timpul cursului am încheiat câteva tranzacții dificile, am primit o doză de energie pozitivă care m-a ajutat, și sunt extrem de fericită și recunoscătoare în primul rând față de dumneavoastră pentru realizările mele personale.

Cunoștințele pe care mi le-ați transmis vor rămâne cu mine pe tot parcursul vieții mele. De asemenea, aceste cunoștințe le voi folosi nu doar în muncă, ci și în viața personală.

Victoria mea este echilibrul emoțional, am pus totul în ordine în mintea mea și, desigur, următorul meu pas este în cariera de agent imobiliar.

MULȚUMESC!

Ana Țîșchevici, agent de vânzări imobiliare din compania MAZUR IMOBILIARE

 

0 0 votes
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments