Înainte făceam 20 000 profit, acum ajung la 60 000

Sunt Huseyin, un agent simplu a companiei Avigo, dar tot odată și viitor antreprenor a propriei companii de fructe uscate.

Cu ajutorul cursurilor de vânzări am reușit să conștientizez că vânzările nu sunt atât de ușoare cum par, dar cu posibilitate de a dezvolta această abilitate.

Eu nu pot să spun că de la acest curs am învățat doar să vând. Am reușit să-mi dezvolt capacitățile să înțeleg și să găsesc necesitățile oamenilor, tot odată am reușit să-mi dezvolt abilitățile și intenția proprie.

La moment pot să mă laud că în sfera mea de vânzări, in decurs deabea de 4 luni de lucru, am ajuns să fiu un agent care real îmi aduc profit pe propriile cunoștințe și pot sigur să ajung la tendințele dorite. Ca exemplu, înainte făceam 20000 maxim profit, acum ajung la 60000.

Sigur pot să zic că cunoștințele primite la acest curs nu ajută doar în serviciu, dar și la viziunea asupra restor acțiuni zilnice. Am înțeles cum să merg spre ce doresc. De exemplu, acum mult mă plimb, asta îmi oferă libera gândire și tot odată odihna.

Am început să frecventez sala de forță pentru a mă ține în tonus, ce mă ajută limpede la tot felul de oameni și a face noi cunoștințe.

Mersi mult domnului Veaceslav că ma ajutat, ma îndrumat și sfătuit cum să procedez. Dacă aveți nevoie de o dezvoltare sigură, nu ezitați să telefoneți acest bun om, chear dacă al nu poate, o să vă sfătuie sigur omul care o să vă ajute.”

Huseyin Bacak, manager vânzări

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments