UN MARE AJUTOR ÎN SELECTAREA PERSONALULUI

29 și 30 iunie 2016 compania “Maestru în vînzări” a prestart trainingul “O nouă viziune la selectarea personalului” pentru angajații companiei “MOLDTELECOM”. Pentru fiecare participant la acest training cu siguranță a adus o nouă viziune la angajarea, recrutarea sau selectarea personalului. Mai departe găsiți cîteva istorii de succes scrise de participanții la eveniment.

“1. Mare ajutor în selectarea personalului. 2. Cum să depistăm la prima etapă candidatul potrivit. 3. Care sunt etapele selectării personalului. 4. Cum se petrece un interviu de productivitate. 5. Exemplele și exercițiile practice. Cel mai important am primit o deosebită plăcere din comunicare. Pentru mine am înțeles cum pot să mă lămuresc în primul rînd în mine personal și în oamenii care mă înconjoară.” Cereș Larisa (șef SVR Chișinău, S.A. “Moldtelecom”)
>>> Vezi video despre interviu de productivitate >>> Înscrie-te la video-canal pe YouTube <<<

“Pe parcursul seminarului am primit răspuns la multe întrebări pe care le aveam la începutul trainingului. Cel mai mult ma ajutat faptul că am reușit să găsesc acel “element antisocial” care se află alături de mine. Deja am început să țin cont de sfaturile și sugestiile oferite de dvs pentru a-l ignora și pentru a mă alibera de energia negativă. Mulțumesc! Alt moment important este starea personalității. Deoarece în activitatea mea o să fiu mult mai atentă la alegerea personalității din jur îndeosebi în cadrul procesului de recrutare și selectare a personalului. Deja mi-am făcut “schița” pe care o voi utiliza la etapa interviului prin apel telefonic (apropo maniera dvs de interogare este extraordinară). Am acum multe de învățat. Sper că în continuare să mă ajutați în cazul cînd voi apela la dvs. Succes în ceia ce faceți, deoarece o faceți bine”. Căpățină Olesea (trainer, S.A. “Moldtelecom”)

“Pe parcursul acestui training am învățat lucruri interesante ce nu erau palpabile pentru mine și anume: Descoperirea personalităților sociale și antisociale (cei care ne înconjoară); psihometria personalităților. Un mare mulțumesc pentru: interviurile exersate în practică pe viu, întrebările nelimitate (acordate), răspunsurile oferite, colaborare pe viitor. Succese!”. Tamara Moșcova (trainer, S.A. “Moldtelecom”)

Alte păreri-video

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии