MI-A CRESCUT CAPACITATEA DE A VINDE MAI UȘOR

Pe 17 octombrie 2015 compania MAESTRU ÎN VÎNZĂRI a finalizat cea dea doilea etapă a trainingului corporativ pentru echipa de vânzători-consultanți, companiei BUNESCU PLUS. Mai jos găsiți cîteva istorii de succes, scrise de către participanți.

“Mulțumim de așa ore, chear am realizat multe noi și am văzut că nu le știam pe toate. Prin aceste traininguri, mea crescut capacitatea de a vinde mai ușor. Am începutba na controla în mod emoțional. Dupa training capacitatea de a comunica cu clienții a crescut și modul de comunicare este mai ușor după orele petrecute. După orele petrecute a crescut și comunicarea între colegi adică neam cunoscut cu toții și neam împrietenit”. Zidu Vasile (vânzător-consultant, compania BUNESCU PLUS)

“Îi mulțumesc domnului Veaceslav Bogdanov că ma instruit și ma ajutat să văd toate lucrurile mai profunde și pot înțelege cum să înțeleg un om. Săi pot găsi o sumedenia de rezolvări a problemei. Am început să comunic corect și mai clar ca cîndva. Pot găsi mai multe decizii în problemele îngrămădite acasă. Și am stabilit o relație mai bună și mai călduroasă cu colegii de lucru și inclusiv șefii noștri Eugen și Daniela. Eam ințeles cît se străduie să ne dăie un viitor mai bun în sfera vînzărilor!” Neamțu Ion (vînzător-consultant, compania BUNESCU PLUS)

“Am învățat sau mai bine zis, am ințeles ideia ce trebuia de facut atunci cînd clientul cere reducere. Am învățat procesul cum se face o vînzare corectă. Am învățat cum se procedează cu fiecare client în parte. Am înțeles că pentru a face mai mulți bani trebuie să visezi la mai mult. Am înțeles ca ce tipuri de oameni este bine să ai legături și cu cine nu. Mulțumesc!!!” Costiș Petru (vînzător-consultant, compania BUNESCU PLUS)

“Pe parcursul antrenamentelor, am realizat că pot schimba lucrurile înspre bine, la serviciu sau acasă. Am posibilitatea de a schimba situația financiară. Am devenit mai hotarîtă, orele de lucru și orele de odihnă sunt organizate la timp. Îmi este mai ușor să gasesc soluții la problemele cu care mă confrunt zi de zi, atît la serviciu cît și acasă. Sunt tare mulțumită pentru cunoștințele pe care le-am acumulat pe parcursul acestui training. Mulțumesc!” Palitu Cornelia (vânzător-consultant, compania BUNESCU PLUS)

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии