ISTORII DE SUCCES A ANGAJAŢILOR COMPANIEI CĂTĂDENI LUX

 

Istorii de succes a angajaţilor companiei „Cătădeni Lux” (vînzarea materialelor de construcţii) în urma trainingului „Maestru în vînzări” petrecut pe 15 şi 16 martie 2014.

„Eu, ca conducător, am inţeles că trebuie să-mi organizez mai corect ziua, activitatea mea ca director. Că în companie şi în structura organizatorică avem mult de schimbat şi de înbunătăţit. Pentru mine însuşi am înţeles că am singur nevoie de diferite traininguri pentru a gestiona mai corect. Ceia ce este legat de vînzări chiar miam făcut deja planuri concrete ce ar trebui să facem. Am înţeles că de modul cum este stabilită comunicarea sau mai bine zis structura comunicării în companie, înseamnă foarte mult. Mersi mult!” Lungu Valeriu (fondator)

 

 

 

„Pe parcursul acestor doua zile de training, am aflat lucruri noi, care cu siguranţă mă vor ajuta pe plan profesional. Am înţeles cum să colaborăm cu clienţii problematici, cum să facem vînzări corecte care să ne aducă profit, cum să facem sunte „reci”, cum să depistăm sau să înţelegem oamenii după starea lor emoţională, să ştim cum să ne comportăm cu ei în aceste cazuri şi cum să le vindem lor. Am învăţat cum să ne autoapreciem sau să mă caracterizez pe mine. Am cunoscut un termen nou „Scala Ştiinţilor” care cu siguranţă îmi va ajuta în lucru să cunosc clienţii etc. Am cunoscut multe lucruri noi şi pentru aces lucru vă mulţumesc frumos!” Lupu In (manager vînzări)

 

„Am înţeles în primul rînd la ce scară emoţională se află echipa şi am înţeles pe fiecare din subalterni cum săi încep să-i motivez. Totodată am înţeles că noi toţi avem nevoie de autocontrol, care apare o dată cu cunoaşterea. Am prins o mulţime de idei care vreau să le aplic, chiar începînd de luni. Am ştiut nişte lucruri din trecut din etapele vînzării, dar după seminar mi-am dat de seamă că nu le foloseam corect uneori, deci recunosc că a fost de folos! Treungiul încrederii mă v-a ajuta mult la fel! Mulţumesc Mult!!!” Olărescu Mihai (director filiale)

 Alte păreri-video

Puteţi lua cunoştinţă cu toate istoriile de succes participanţilor la acest eveniment la noi în oficiu, situat pe adresa: MD-2001, str. Tigina, 65, bir. 412, mun. Chişinău, Republica Moldova. tel.: +373 79411313

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии