TRAINING PENTRU MEMBRII FEDERAŢIEI MONDIALE JCI

 

Peste 30 de membri ai Federaţiei Mondiale a Tinerilor Lideri şi Antreprenori “JCI Ungheni”au participat la

trainingul prestat de compania “Maestru în vînzări”. Evenimentul a avut loc în or. Ungheni, pe 26 iulie 2014. Iată cîteva istorii de success scrise în urma trainingului.

“Sunt la al 3-lea training marca Maestru în vînzări cu Veaceslav Bogdanov. De fiecare dată în minte se conturează noi ideii în vînzări. Este un trainer extraordinar şi am o plăcere deosebită să fiu prezent la trainingurile sale.” Ion Hasnaş (directorul companiei „DigitalEnter” SRL).

„Pe parcursul acestui seminar mi-a plăcut modul de interacțiune cu participanții. Se pune foarte mult accent pe metode eficiente de comunicare cu clientul pentru a-l atrage să-ţi procure produsul – astfel aș dori să aduc și angajații mei la trainingurile dlui Bogdanov pentru a învăța să comunice cu clienții. Şi îmi doresc să organizăm mai multe traininguri pentru noi. Vă Mulţumim”. Arcadie Babin (directorul companiei „Crimson” SRL)

 

„Trainingul dat reprezintă o iniţiere în domeniul vânzărilor. Acest training mi-a permis să clarific careva momente legate de iniţierea dialogului bilateral dintre mine (în calitate de vînzător) şi client. Mulţumesc pentru training, pentru o abordare constructivă şi practică. Vă urez succes în ceea ce faceţi fiindcă o faceţi bine!!!”.  Sergiu Său (vînzător consultant în magazinul „OPEN”)

 

„Permiteţi-mi să vă salut şi să vă mulţumesc pentru trainingul de astăzi, a fost unul destul de receptiv, mi-au plăcut mult ideile abordate la training și le voi pune în practică atît în familie, serviciu, cît şi cu oamenii din jur. Seminarul a fost destul de reuşit şi am găsit contacte cu mai mulţi oameni, unii noi, şi chiar de succes — iar acesta e o idee destul de motivaţională pentru noi prin faptul că ne aflăm şi suntem înconjuraţi de oameni diferiţi, dar de la care putem învăţa multe. Vă mulţumesc încă o dată din numele tuturor membrilor JCI şi al meu personal şi vă urăm mult succes în activitatea pe care o desfăşuraţi! Vă mai aşteptăm pe la noi!”. Ana Crăciun (jurist din primăria or. Ungheni)

 

Vreau să mulţumesc tuturor participanţilor trainingului pentru implicare vie şi în deosebi pentru organizarea evenimentului întregii echipe şi în special D-nului Iaroslav Cojocaru (preşedintele JCI UNGHENI). Mulţumesc pentru posibilitatea de  a deveni membru de onoare a federaţiei mondiale „JCI”.

 

Alte păreri în filmate

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии