Training corporativ de vânzări

Înscrie echipa ta acum pentru formare de vânzări!

AVANTAJE

PROGRAM DE FORMARE

Noi nu instruim la timp - noi instruim la rezultat.

RECENZII

Pe parcurs am cunoscut desigur lucruri noi, dar în deosebi am primit raspunsuri clare la care întrebări deseori le aveam. Am primit dezvăluirea raspunsurilor pe care le aveam dar nu în siguranţă, şi care îmi vor ajuta să fiu mai încrezută. Voi comunica mai convingător şi am să pot răspunde „DA” sau „NU”, atunci când voi considera necesar. Voi putea deosebi mai uşor starea emoţională a persoanelor, şi desigur respectiv voi continua discuţia pentru a-mi căpăta rezultatul dorit şi necesar mie. În deosebi apreciez şi mă bucur că am luat decizia pentru a organiza în colectiv acest training pe vânzări, care sigur a schimbat şi a ajutat persoanelor participante

Citiți continuarea…

Săcăreanu Valentina

director de magazin

Pe durata trainingului am înbunătățit cunoștințele bazate de activitatea mea; ca vînzător, am aflat tactici, soluții, idei noi cum să acționez în diferite situații, să pot cunoaște și înțelege oamenii care mă înconjoară și se găsesc cu fiecare în contact comun. Am cunoscut soluții la problemele cu care m-am confruntat. A fost de folos pentru mine acest training. Vă mulțumim!

Citiți continuarea…

Natalia Rusu

manager vînzări “BASCONSLUX”

Rezultatul final valoros al acestui training din două etape reprezintă echipa lucrătorilor din secția de vânzări, care sunt capabili să mărească profitul companiei și să aplice cu succes cele învățate la trening.

Înscrieți-vă acum pentru formare de vânzări!