Cel mai important pentru mine – este lucrul cu obiecțiile

“La începutul cursului nu pot să spun că foarte mult, dar a fost complicat și neclar. Careva momente nu le prindeam.

Eu nu am lucrat în domeniul vînzărilor pînă la acest loc de lucru. Dar îmi place acest domeniu și mă văd în el. Veaceslav a indicat la ce concret eu trebu sa pun un mai mare accent în lucru cu clienții, cu consumatorii și acest lucru foarte mult ma ajutat.

Nu pot să spun că totul cu ce nea informat Veaceslav eu nu cunoșteam. Știam dar nu puteam corect și priceput să construesc lanțul din acestea cunoștințe. Am obținut o expediență foarte folositoare, care din punctul meu de vedere trebu să treacă și auto-întărească oricare persoană care are treabă cu vânzările.

Lecțiile lui Veaceslav sunt foarte interesante și cognitive. Am depus muncă, ca să termin acest curs. Am obținut o deosebită ușurință în comunicare cu clienții, cu ușurință pot gasi realități comune, aflu necesitățile.

Nu mai aiuresc și nu mă bîlbîi atunci când rostesc sume mari de bani. Și cel mai important pentru mine – este lucrul cu obiecțiile. Eu am un temperament deosebit și îmi este greu să ascult pretențiile și nemulțumirile în adresa mea.

Dupa antrenamentul adaugător cu Veaceslav, eu am înțeles că acestea momente e foarte ușor de a ocoli și a netezi asperitățile fără conflict și clarificarea relațiilor. În opinia mea, aceasta a fost cea mai utilă practică de care aveam nevoie.”

Gogoi Veaceslav – supervisor din compania LACTALIS ALBA

27 decembrie 2019

 

0 0 votes
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments