CLUBUL - MAESTRU ÎN VÎNZĂRI

Clubul „Maestru în vînzări”  – este o alianță a studenților care au finalizat un curs de instruire în două etape în compania

Ce facem în timpul întîlnirilor:

Cum puteți deveni membru al clubului:

RECENZII

După finisarea acestui curs și chiar în timp ce studiam și mă antrenam, am observat schimbări foarte mari în comunicarea mea de zi cu zi cu clienții și chiar în viața personală, adică prieteni, soție, părinți.

Citiți continuarea…

Ion Cojocaru

compania „Termoexpert”

Pe durata trainingului am înbunătățit cunoștințele bazate de activitatea mea; ca vînzător, am aflat tactici, soluții, idei noi cum să acționez în diferite situații, să pot cunoaște și înțelege oamenii care mă înconjoară și se găsesc cu fiecare în contact comun. Am cunoscut soluții la problemele cu care m-am confruntat. A fost de folos pentru mine acest training. Vă mulțumim!

Citiți continuarea…

Natalia Rusu

manager vînzări “BASCONSLUX”

Pe parcursul trainingului m-am schimbat ca personalitate, am devenit mai încrezută în tot ceia ce fac, am devenit mai flexibilă în relațiile cu clienții (ca vînzător), am început să practic unele lucruri care inițial nu le făceam, îmi este mai ușor să operez cu sumele de bani încasate de la clienți; îmi este ușor să comunic cu oricine, fie potențialul client sau orice altă persoanalitate; practic nu am nici o barieră în acțiunile mele.

Citiți continuarea…

 
Loading…

Craciun Stela

manager activitatea comercială SRL DEVOTAMENT

Clienții noștri

Întîlnirile membrilor clubului au loc o dată pe săptămână. În zilele de sâmbătă, de la ora 18:30 până la 20:30. 

Înscrieți-vă acum!