TRAINING IN COMPANIA MIRARA-PRO (17-18 MARTIE 2014)

 

Moldova sa îmbogăţit încă cu 10 vînzători competenţi. La trainingul „Maestru în vînzări” au participat angajaţii companiei „Mirara-Pro” (producerea şi vînzarea încălţămintei şi îmbrăcămintei pentru toate vîrstele). Mai jos gasiţi istorii de succes a angajaţilor companiei „Mirara-Pro”.

„Am realizat ca e important în viaţa oamenii ce te înconjoară şi ceo cu cine ai afaceri. Sunt încîntat şi mîndru de nivelul predării şi de personalitatea D-stră Veaceslav. BRAVO! Instrumente noi practice, scala cunoştinţelor, treungiul înţelegirii şi scala emoţională. Mulţumesc pentru desfacerea conştientului!!! Soluţia!!! Cred că decînd studiez tema autodezvoltării şi posibilităţi psihicului, azi am primit un puzzle important ce nu-mi ajungea pentru schimbarea destinului propriu şi colectivului de care sunt responsabil!!!” Budaca Alexandru (director, fondator)

„Pe parcursul seminarului, eu personal, am cunoscut foarte multe idei şi multe lucruri pe care eu credeam că le ştiu dar de fapt nu în totalitate. Succesele o să fie de partea mea, sigur, o să comunic cu oamenii mai mult fiindcă am cunoscut etapele de comunicare şi dacă n-am să dau greş, o să fiu eu cea mulţumită întotdeauna. Şi problemele cu care mă confrunt cu acea marfă care – chiar – şi clientul o să spună că e scump, o să am argumente sigure cu care o să conving clientul că face o alegere bună şi nu că este scumpă. Vă mulţumim foarte mult!!!” Mocanu Mariana (vînzător)

„Cunoştinţele care mă vor ajuta de cel puţin 10 ori mai sus decît sunt acum. Sunt foarte mulţumit de orele care mi sau acordat, care mă vor face să urc treptele în sus mult mai uşorşi îmi va fi de folos nu doar în lucru dar şi în viaţa personală. Şi sunt foarte bucuros că am avut ocazia să primesc lecţii de la D-nul Veaceslav. Cuvintele şi explicaţiile care îmi vor aduce cu siguranţă un mare succes” Badan Mihai (vînzător)

„1. Am înbunătăţit partea — cum ar fi corect şi bine să deservesc clientul meu! 2. Am aflat multe lucruri care întradevăr nu îmi erau cunoscute pînă acum. 3. Acum sunt mai convinsă cum o să comunic cu clienţii mai atent, ca să-i pot înţelege bine. 4. Am aflat căci compania noastră este un început bun pentru calea care am aaleso personal. 5. Acum sunt cu mai multe cunoştinţe în baza vînzărilor care le fac zi de zi. 6. Am înţeles foarte bine cîteva metode care le pot schimba în propria mea persoană, ca să-mi meargă treaba care o fac mai bine. 7. Am tras mult atenţia cum trebuie să conversăm calitativ cu clienţii noştri, ca să fie clari şi ei. 8. Am înţeles că întotdeauna trebuie de schimbat ceva, de făcut ceva nou, cît mai des ca de obicei. 9. Am primit o plăcere să primesc informaţii utile pentru mine, şi să mă strădui să schimb ceva. 10. Am avut un profesor de instruire clar şi concret în care nu am întrebări, sunt foarte lămurită şi gata a face ceva ce mi sau dat idei şi informţie. Mulţumesc!” Pînzari Marina (vînzător)

Eu, Veaceslav Bogdanov, vreau să mulţumesc toţi participanţii pentru o deosebintă atmosferă şi nemaipomenită atenţie!!! Succes şi ne întîlnim la următoare etapă – ANTRENAMENTE!!!

 

Alte păreri filmate

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии