NOI AJUTĂM FEDERAȚIA MONDIALĂ JCI

 

Compania “Maestru in vinzări” a facut un cadou tinerilor antreprenori din grupele de inițiativă “JCI Dubasari” si “JCI Bălți”. Pe 26 august 2014 la Dubasari si pe 27 august 2014 la Bălți a fost petrecut cîte un seminar. Mai jos gasiți cîteva istorii de succes scrise în urma seminarului.
“Mulțumim companiei MAESTRU ÎN VÎNZĂRI pentru aportul adus la dezvoltarea antreprenoriatului în raionul Dubăsari. Pe parcursul seminarului am înțeles mai bine strategiile de vînzare și mă va ajuta pe parcursul veții să aleg mai bine prietenii, angajații și să creștem vînzările în cadrul companiei”. Bondari Petru,”JCI Moldova”/ conducator ”Pbondcomp”, Dubăsari.
„Succesul vînzărilor depinde mult de starea emoțională a clientului, care este determinată, în marea masură, de vînzător. Ca să ajung la un succes și la scopurile puse în viață , trebuie să mă aflu mereu în vîrful scalei emoționale. Soluția la problemele apărute ar fi studierea psihologiei și emoțiilor oamenilor”. Chirca Igordirector “Geul Grup” SRLDubăsari.
“Seminar din categoria plăcut plus util. M-a impresionat și motivat în acelaș timp scla emoțională și criteriile după care fi utilizată. Personal am învățat cum aș putea să identific nu doar potențiali angajați, ci și potențiali rezidenți în cadrul IP “IARD”, așa cum din practică (deși nu e chiar atît de mare încă) știu ce înseamnă comunicarea cu oamenii dificili. Acum voi încerca să ajut, să orientez oamenii dificili, nu doar sa-i ascult zi de zi”. Eugenia Nîrca, adminstrator IP”IARD”Dubăsari.
“Pe parcursul seminarului am aflat mai multe lucruri pe care nu le cunoșteam pînă acum, îndeosebi ceea ce ține de Scala emoțională. Pe viitor ca specialist principal în probleme de antreprenoriat am să îndemn agenții economici cu care mă întîlnesc în activitatea de zi cu zi să manifeste o atitudine cît mai pozitivă față de tot ceea ce fac”. Ilievici Anaconsiliul raional Dubăsari.
«Я распределила близких мне людей по шкале эмоциональных тонов, нашла где находится каждый из нас и поняла причину успехов и неудач, и даже причину болезней». Павлюк Иринадиректор “Pavira-Prim” SRL, г. Бельцы
“Pe parcursul seminarului am realizat ca concepția de succes se bazează pe mai multe lucruri și momente cu care poate fi împlimentată binevenit prin experiența și exemple practice. Am căpătat multe idei în domeniul vînzări și conducerii. Tehnici și metode pe care ușor pot fi împlimentate și care vor avea un rezultat pozitiv. Mulțumesc organizatorilor și cred în istoria de succes pe care o voi avea”. Postolachi Bogdan, voluntar “Casmed” ONG, Bălți.
“Mi s-a confirmat încă o dată faptul că înainte de a te apuca de lucruri importante trebuie sa te cunoști pe tine însuși și pe cei cu care vrei să realizezi aceste lucruri”. Dumbraveanu Radu, lector universitar, Universitatea de stat “Alecu Russo”Bălți.
“Pe parcursul acestui training am învățat cum să clasific oamenii, pentru a găsi o abordare mai bună pentru fiecare în parte. Cum să-mi găsesc persoane potrivite pentru fincțiile de vînzători, etc. Și cum să-mi cresc vînzările în afacere”. Prodan Virgiliu, conducător, ÎI “Banari”. Bălți.
0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии