ISTORII DE SUCCES DIN INOX

 

Zilele de 23 şi 29 noiembrie 2014 sau petrecut cu un nou succes obţinut de companiile „INOXPLUS” şi „Maestru in vinzari”. A avut loc primul etap  de instruire a angajaţilor companiei „INOXPLUS”. Incă câţiva vânzători au aflat şi au antrenat tehnologia vânzărilor de succes. Mai jos gasiţi cîteva istorii de succes scrise în urma evenimentului.

„Mă bucur că am participat la acest seminar. Am învăţat noi tehnici de comunicare cu clientul, am învăţat să aflu corect necesităţile. Am învăţat tehnologia sunetului rece despre care nici nu am ştiut pînă acum. M-am convins că vînzările sunt pentru mine, pot, vreau să vînd şi să învăţ lucruri noi” Guţanu Roman, manager vînzări.

„Pe parcursul seminarului am aflat cum să prezint un produs al companiei, adică modul corect. M-a ajutat pentru a găsi soluţia exprimării calităţii produsului în folosul clientului. Ideea a fost tipul de vînzări prin schimb cu adaos. M-a ajutat pentru a găsi soluţia la finalizarea tranzacţiei. Am aflat metode de a deveni la scala emoţională entuziasm.” Toderaş Ecaterina, casier.

 

„Realizările dar totodată şi nişte puncte de pornire, unde trebuie de atras mai mult atenţia, unde mai trebuia de analizat, studiat. A fost ca o schemă în viitor în ce direcţie trebuie să lucrezi, să ceri, ca să ai rezultate aşteptate. Mi-a adus nişte idei noi, concepte.” Taşca Aliona, specialist resurse umane.

„În primul rînd aş vrea să spun că Scala emoţională pentru mine a fost un instrument nou care probabil eu pînă acum îl utilizam intenţionat, dar acum la sigur voi şti să-l utilizez corect. Deasemenea din lucrurile noi care le-am aflat, ar fi: — întrebări speciale, — metoda de a stabili un contact, contact chiar după refuzul clientului în timpul unui sunet rece.” Munteanu Sergiu, marketing

„Pe parcursul seminarului am avut ocazia să-mi cunosc colegii mai bine. Idei ar fi precum, cît de bine pot planifica timpul, să-l organizez pentru a putea fi mai productivă. Că ar trebui să încep de la mine, ca să am succes în viitor. De mare folos mi-au fost îndrumările şi cunoştinţele oferite pe parcurs.” Marina Chirilov, manager achiziţii.

Alte păreri-video

Compania „Maestru in vinzari” aduce suncere mulţumiri participanţilor pentru participare activă şi în deosebi conducătorului companiei „INOXPLUS” Domnului Covalenco Dumitru. Acum ne pregătim de instruirea în etapa 2.

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии