ISTORII DE SUCCES DE LA REZINA

 

29 septembrie 2014, a fost o zi deosebită pentru Incubatorul de afaceri din or. Rezina.

Administratorii întreprinderilor și managerii pe vînzăridin or. Rezina au participat la training în vînzări prestat de compania “Maestru în vînzări”. Evenimentul a fost organizat cu ajutorul Dnl. Mihai Fricațel (administratorul incubatorului) și organizația pentru dezvoltare sectorului întreprinderilor mici și mijlocii “ODIMM”. Mai jos gasiți cîteva istorii de succes scrise de participanții la eveniment.

“Pe parcursul seminarului am asistat cu o plăcere deosebită (fapt care niciodată nu l-aș fi crezut) deorece am aflat amalgamul de informații utile care cu certitudine îmi va fi de ajutor. În primul rînd acest fapt se datorează personalului calificat care astăzi ne-au prezentat seminarul și care ne-au adus la cunoștință care este cheia succesului în vînzări, cum să ne ridicăm gradul de inteligența, care sunt nivelurile “Scalei emoționale” și cel mai important….. la care nivel e bine să ne menținem noi și cum să nu degradăm, fiind oameni de succes în societate. Cu conștiintezare, Vă mulțumim!” Donțu Irina (cabinetul avocatului “Ion Șova”)

“Acest seminar pentru mine a fost interesant și bine venit. Am aflat multe lucruri legate de cautarea clienților și vînzarea mărfurilor și serviciilor. Un alt lucru important pentru mine este selectarea angajaților și cred că scara emoțională despre care am discutat va fi un mecanizm bun în acest sens. O altă temă importantă este determinarea scopului.. Mulțumesc mult organizatorului și formatorului.” Bordian Andrei (director “NAIDROB” SRL)

“Am primit multă informație absolut necesară pentru activitatea mea de zi cu zi. Au fost deschise etapele vînzării care anterior nu le-am cunoscut chiar dacă activăm în comerț 10 ani. Pentru prima oară am auzit de scala emoțională ceia ce-mi va fi de folos. La lecții practice am făcut un plan concret de activitate pentru o zi, ceia ce voi continua și în viitor. Am aflat secretul succesului și a stării emoționale avansate, care pînă la moment le intuiam. MULȚUMESC FRUMOS!!!” Rusu Iurie (conducător SRL “Sematrus”)

“Problema cu care neam confruntat a fost personalul angajat și ma ajutat foarte mult treningul dvs. În principal scala emoțională de a depista care persoane le putem angaja, și care trebuie eliminate din colectiv pentru a nu ne distruge organizația din centrul ei. Însăși seminarul a fost de folos pentru toată compania noastră și pentru a ne comporta și a ne regăsi pe noi însine. Mersi Anticipat!!!” Oboroc Olga (secretar-director adjunct SRL “NICA”)

Alte păreri-video

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии