AM AFLAT MULTE LUCRURI UTILE

Dragi prieteni! Pe 24 și 25 septembrie 2016 în compania “Maestru în vînzări” a luat loc trainingul “O nouă viziune la angajarea personalului”.


Câteva feedback-uri în urma acestui training.
“Pînă acum interviurile durau 4-5 minute, și se făceau intuitiv. De acum sunt sigur că ele vor fi petrecute minim 30-40 minute și conform instrumentelor primite la curs “O nouă viziune la selectarea personalului”.
Personal am aflat multe lucruri utile din viață de zi cu zi; ce fel de persoane sunt, tipuri, emoții.
Am făcut concluzii că sunt persoane în viața mea care trebuie să mă îndepărtez de ele, să nu mai comunic că aceasta îmi înfluențează afacerea și viața personală.
Sunt sigur că orice succes în viață și în companie începe de la mine. Avînd cunoștințele de la curs, voi selecta o echipă productivă cu care împreună vom merge spre scopul companiei.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat și informația primită”
Slobozian Eugeniu (director “Velojan”)

“Deci am înțeles că la interviuri cînd întrebam de motivație și persoanele spuneau că pe locul 2 se află banii, nu atrageam atenția ce se află pe primul loc ca interesul personal sau simțul dătoriei, ceea ce a fost o greșală mare. Și vreau sa mai adaug că sunt mulțumit că am acumulat cunoștințe pentru identificarea oamenilor productivi. Și cred că am să pot înfluența asupra legea lui Parreto. Cel mai complicat mia fost crecă cu sistemul de motivare unde cred că va fi greu, restul cred că ușor va fi”
Braga Vitalie (director “Rost Import” SRL)

«Для меня всё было очень важно, интересно и нужное. Как правильно проводить интервью. Как распознавать эмоциональное состояние человека, пришедшего на работу. Как определить продуктивного сотрудника. Правильно определить мотивацию. Всё!»
Ghecianu Olga (специалист по найму персонала из группы компаний “Lider”)

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Поделиться:
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии