CE ESTE PRACTICA ÎN INSTRUIREA DE VÂNZĂRI

Suntem adesea abordați cu întrebarea ce practică este în formarea în vânzări. Unii directori spun că ei înșiși instruiesc agenții de vânzări. Alții cred că învățarea practică arată așa: ți se spune ceva și încerci imediat să aplici această informație cu cineva care învață și el. Și cei mai mulți sunt obișnuiți să asculte sau să citească și cred că învață. Niciuna dintre aceste metode nu oferă o garanție de 100% că persoana instruită va putea folosi corect datele pe care le studiază.

Acest articol va deschide secretul pe care îl ascund cele mai bune instituții de învățământ din lume și cei mai buni profesori, formatori și consultanți.

Practica în predare este atunci când încerci să folosești ceea ce înveți. Fiecare dintre noi a studiat și știe că nu este întotdeauna ușor să aplici ceva nou imediat. Și în acest moment, cineva care știe cum să o facă vine în ajutor. Cel mai adesea sunt profesori sau mentori. De exemplu, atunci când un medic a primit o diplomă în educație teoretică, el devine stagiar. Un intern este o persoană care practică munca unui medic sub supravegherea unui medic cu experiență. Și aici sunt acele dificultăți la care stagiarul sau studentul practicant nu se aștepta. Și aceste dificultăți apar atât pentru el, cât și pentru mentorul său. Mulți pot spune, dar să aducă la capacitatea de a aplica – acest lucru nu poate fi făcut de fiecare profesor.

Acum revenim la instruirea de vânzări. A spune, a arăta, a asculta sau a citi este întotdeauna mult mai ușor decât perfecționarea aptitudinii de aplicare.

De exemplu, studentul nostru a învățat (a citit sau a ascultat) date despre cum să creeze relații calde cu clienții. Dar asta nu înseamnă că poate folosi cu ușurință aceste date cu orice client. Și iată-l că o încearcă în cursul nostru de formare cu unul dintre studenții noștri și sub atenta atenție a antrenorului nostru de vânzări. El încearcă să aplice aceste date pentru prima dată și cel mai adesea cu erori. Apoi a doua oară. Apoi o a treia, și de atâtea ori. Până în momentul în care va avea uşurinţă în aplicarea acestor date.

După aceea, antrenorul nostru de vânzări verifică în practică cât de bine poate folosi studentul această instruire. La orice cea mai mică greșeală, antrenorul nostru îl întoarce pe elev să corecteze această greșeală și să exerseze din nou această greșeală cu un partener. Apoi antrenorul nostru verifică din nou cât de bine este capabil studentul să folosească aceste date. Antrenorul nostru nu pune note. El poate cere doar refacerea antrenamentului sau poate pune un PASS și elevul trece la următorul antrenament. Antrenorul nostru poate verifica în orice moment antrenamentele executate, observând cu atenție cât de ușor efectuează elevul antrenamentele.

Pot exista multe repetări ale antrenamentului. Pentru un antrenor bun, principalul lucru este că elevul său poate înțelege și executa cu ușurință orice antrenament din instruire. De asemenea, antrenorul nostru de vânzări urmărește îndeaproape tendința de vânzări a elevilor săi și, dacă este necesar, corectează sau completează procesul de învățare din clasa noastră sau temele folosite la locul de muncă.

Rezultatul final al oricărei educații este întotdeauna un absolvent care știe să folosească toată instruirea învățată în viață sa.

La școala de vânzări „MAESTRU IN VÂNZĂRI”, toți absolvenții au capacitatea de a folosi în viață orice formare pe care au absolvit-o.

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE VÂNZĂRI PE ACEASTĂ PAGINĂ sau SUNĂ la +373 79411313 (WhatsApp, Telegram, Viber, Signal)

5 1 vote
Article Rating
Поделиться:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments